Oricât de mult ți-ai dori, nu poți scăpa de rufele murdare. O mașină de spălat rufe ieftină care este aptă să-ți fie alături timp de câțiva ani fără a se strica este tot ceea ce ai nevoie. Prețurile nu sunt atât de ieftine pe cât ai spera.

Dacă vechea mașină ți s-a stricat, poți avea un motiv de îngrijorare analizând prețurile lor. Pe de altă parte, ai libertatea ca de această dată să fii mai bine informat în punctul achiziției și să alegi una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe pentru tine.

Prețurile pot să difere în funcție de tipul de mașină de spălat, de capacitate sau de funcționalitățile pe care ți le oferă. Având suficiente detalii despre fiecare dintre aceste caracteristici, îți va fi mult mai ușor să o achiziționezi pe cea potrivită.

Tipul mașinii de spălat poate aduce un plus de confort. Unele pot fi mai dificil de încărcat, însă sunt mai spațioase și e mult mai ușor să scoți rufele din cuvă de îndată ce procesul de spălare a luat sfârșit. De aceea există două tipuri de mașini de spălat rufe pe care urmează a ți le prezenta.

tipuri
masina de spalat incarcare frontala
Mașină de spălat rufe cu încărcare frontala

De obicei acestea sunt și cele mai scumpe modele de pe piață, asta din cauza faptului că sunt recunoscute pentru curățarea eficientă a rufelor, precum și modului în care tratează țesăturile. Un alt avantaj al lor este cantitatea de apă utilizată.

În timp ce se folosește un volum redus de apă, e de la sine înțeles că e nevoie de mai puțin detergent, deci banii pe care îi dai în plus pe o mașină cu încărcare frontală ajung să fie economisiți chiar prin intermediul consumabilelor.

Cuva se învârte la o viteză mult mai mare, permițând o extractie rapida a apei, precum și capabilitatea de uscare. Cu toate acestea, viteza nu este în mod cert un avantaj, în special din cauza faptului că poate cauza vibrații destul de puternice.

Unele podele pot absorbi foarte bine vibrațiile în funcție de materialul din care sunt realizate. Spre exemplu, lemnul nu este unul dintre cele mai prietenoase materiale pentru acest fenomen fizic. Clasica gresie de baie este mai mult decât perfectă.

masina de spalat verticala
Mașină de spălat rufe verticală

Pentru această gamă de produse vă recomandăm mașinile de spălat rufe verticale cu agitator, deoarece electrocasnicele dotate cu acest accesoriu costă mai puțin și sunt mai rapide față de cele de la care elementul lipsește.

Sunt cunoscute drept mașini de spălat de înaltă eficientă, fiind mai bune la curățare, foarte atente la materialele textile pretențioase. În ciuda volumului foarte mare, cantitatea de apa este cât se poate de mică, deci consumabilele nu reprezintă o problemă.

Modelele cu agitator se învârt foarte repede și îndepărtează eficient umezeala din rufe, scurtând cu mult timpul pe care îl atribui uscării hainelor. Cu toate acestea, e posibil ca viteza prea mare să amestece mult prea mult hainele.

Cele mai ieftine mașini de spălat rufe sunt cele ce se regăsesc în gama electrocasnicelor verticale și reprezintă o soluție foarte bună pentru a evita costurile în care te-ai implica atunci când ai lua ca punct de reper pentru viitoare achiziție o mașină de spălat cu încărcare frontală. 

De cât spațiu am nevoie?

În principiu, o mașină de spălat rufe are o lățime de aproximativ 60 cm. Vom prelua un exemplu concret al unui model obișnuit de mașină de spălat ale cărei coordonate dimensionale arată cam așa: 84 x 60 x 41.5 (înălțime x lățime x adâncime – toate măsurate în centimetri).

Acestea ar fi doar dimensiunile electrocasnicului propriu-zis, însă e clar că nu poți să îl poziționezi în așa fel încât să fie lipit de perete sau de alte obiecte din apropierea sa, precum un uscător de rufe sau un dulap de baie.

În spatele mașinii de spălat rufe trebuie să existe un spațiu liber de cel puțin 10 – 15 cm, pe când în părțile laterale e suficient să existe o distanță de 2 – 3 cm între dispozitiv și perete sau alte electronice, corpuri de mobilier sau perete.

E absolut necesar acel spațiu din spatele mașinii de spălat deoarece acolo sunt poziționate câteva elemente care fac posibilă alimentarea cu apa sau scurgerea celei deja folosite. De asemenea, există și un sistem de ventilație al mirosurilor.

schita dimensiuni masina de spalat
capacitate
Capacitate

Mașinile cu volum mai mare aduc și câțiva centimetri buni în plus la lățimea dispozitivului, la fel întâmplându-se și în cazul uscătoarelor de rufe. Dacă ești de părere că un volum mai mare îți va fi de folos, asigură-te că beneficiezi de suficient spațiu în încăpere.

O cuvă cu capacitate mai mare este un element de bază pentru cele mai bune mașini de spălat rufe, curățând o multitudine de haine simultan. În cazul în care se strâng foarte multe rufe, chiar și un litru un plus te poate scuti de un proces de spălare.

Un alt avantaj al volumului îl constituie însuși libertatea de a spăla acele obiecte vestimentare care nu ar încăpea într-o mașină de spălat rufe de 5kg sau mai puțin, precum o pătură de pat sau un palton de iarnă.

clasa energetica
Clasa energetică

Față de alte aparate electrocasnice, mașina de spălat rufe are un consum ușor nefavorabil, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple. În realitate, cumpărătorul inteligent va alege întotdeauna un model cu clasă energetică ce favorizează consumul redus.

S-a renunțat de mult la acele modele cu clasă energetică B, în prezent fiecare dintre ele fiind reprezentat doar de cele mai economice tehnologii. Conform statisticilor oferite de magazinele online, peste 65% dintre electrocasnicele de spălat rufe au o clasă energetică A+++.

Tabelul de comparație de mai sus vă va ajută să înțelegeți pe ce poziție s-ar situa mașina ta de spălat rufe în clasamentul consumului de energie electrică.

pretul
Prețul

Nu putem ști ce așteptări are fiecare persoană atunci când caută printre cele mai bune mașini de spălat rufe în speranța că va găsi una eficientă, economică și ieftină. E cât se poate de clar că poți găsi o mașină de spălat indiferent de bugetul pe care îl ai.

Îți dorești o mașină de spălat foarte ieftină? Avem o soluție excelentă pentru bugetele restrânse: mașina de spălat semiautomată. Dacă ți s-a stricat cea veche și cauți o variantă low-cost, vestea bună ți-o dau chiar aceste modele, pe care le poți cumpără la un preț de cel mult 500 de lei.

Tot prin intermediul statisticilor am reușit să deprindem și faptul că cele mai multe mașini de spălat au prețul cuprins între 1000 – 1500 de lei. Noi suntem de părere că aceste costuri pot fi suportate de orice persoană ce dorește un electrocasnic  fiabil, eficient, dotat cu câteva funcții și design plăcut.

Avem un exemplu concret al unei mașini de spălat rufe Whirlpool cu tehnologia “Al șaselea simt”, o capacitate de 7 kg, 1200 de rotații pe minut, clasă energetică A+++, ecran de control ce beneficiază de tehnologia Smart și o mulțime de programe de spălare.

masina de spalat whirlpool
Mașină de spălat Whirlpool

Denumirea brandului este cât se poate de sugestivă pentru domeniul mașinilor de spălat. Nu degeaba este și unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați producători. Au o gamă foarte largă de produse de toate tipurile și prețurile.

Orice cumpărător își poate găsi cu ușurință o mașină de spălat Whirlpool, indiferent de preferințele sale sau de bugetul de care dispune pentru a intra în posesia unui electrocasnic care să atingă performanțe de top sau minimul de eficiență de care ai nevoie.

masina de spalat samsung
Mașină de spălat Samsung

V-ați obișnuit cu numele Samsung ori de câte ori accesați categoria de electronice și electrocasnice. Brandul ocupă de ceva timp o poziție în clasamentul producătorilor de mașini de spălat la fel de bună precum cea pe care a căpătat-o în categoria telefoanelor inteligențe.

De la mașini de spălat rufe ieftine și până la modele de ultimă generație, cu un număr foarte mare de funcții, afișaj electronic, digital sau chiar smart, format slim, verticale sau frontale, lista exemplelor de caracteristici ale mașinilor de spălat Samsung poate continua.

masina de spalat arctic
Mașină de spălat Arctic

Un brand românesc despre care nu vom vorbi doar pentru că are o însemnătate anume pentru noi, ca români, însă suntem conștienți că discutăm de un producător cu o experiență foarte mare nu doar pentru tematica acestei pagini, ci la nivelul întregii game de electronice și electrocasnice.

Însuși vechimea și felul în care a reușit să păstreze încrederea cumpărătorilor în tot acest timp denotă faptul că brandul își propune să meargă doar în direcția progresului și să aducă pe piață mașini de spălat din ce în ce mai bune.

masina de spalat hotpoint
Mașină de spălat Hotpoint

Nu e întâmplător ca produsele lor să primească de cele mai multe ori doar păreri pozitive din partea cumpărătorilor. Interesul celor de la Hotpoint este de acela de a aduce pe piață cele mai bune mașini de spălat rufe la prețuri cât mai mici.

Prețurile pot fi foarte ușor de verificat, însă de unde deducem cât de calitative sunt? Noi am ales câteva dintre produsele lor și am ajuns la concluzia că părerile oamenilor ce le-au achiziționat sunt cele mai sugestive dovezi ale eficienței.

masina de spalat indesit
Mașină de spălat Indesit

Este al doilea cel mai mare producător de electrocasnice din Europa și unul dintre cele mai sugestive nume în industria producerii de mașini de spălat. Aparatura lor se comercializează sub denumirea de Îndesit sau Hotpoint-Ariston.

Având strânse legături cu cele două branduri la fel de populare, au reușit să se dezvolte pe piață simultan și să atragă atenția unui număr cât mai mare de cumpărători doritori de a avea un electrocasnic modern și accesibil.

masina de spalat beko
Mașină de spălat Beko

Când vine vorba de electronice și electrocasnice, asigură-te că nu le omiți pe cele de la Beko. Poate ați fost obișnuiți cu electrocasnice mari sau mici, însă colaborarile cu alte nume le-au permis să se extindă și pe alte nișe. Putem luă că exemplu laptopurile produse în parteneriat cu Lenovo.

Până în prezent, sortarea descrescătoare în funcție de relevanța brandului a făcut doar ca mașinile de spălat de la Beko să iasă și mai ușor în evidența cumpărătorilor încântați să ofere un feedback pozitiv fiecărui dispozitiv cumpărat.

masina de spalat electrolux
Mașină de spălat Electrolux

Electrolux este un producător suedez care are o gamă de produse vastă, alcătuită din mașini de spălat de toate tipurile: verticale, cu încărcare frontală sau încorporabile pentru a oferi locuinței un design minimalist cu tentă modernă.

Mașinile lor de spălat rufe sunt foarte apreciate când vine vorba de modul în care reușesc să automatizeze întreg procesul de spălare prin implementarea unui număr tot mai mare de funcții. Sunt foarte apreciați pentru uscătoarele de rufe pe care le comercializează.

masina de spalat lg
Mașină de spălat LG

După cum bine știm, LG este nelipsit când vine vorba de aparate eletronice pentru casă sau gadgeturi. A fost întotdeauna cu un pas în fața competitorilor la fiecare tehnologie. Vom lua exemplul televizoarelor OLED, fiind primul brand care le-a comercializat.

Cât despre mașinile de spălat rufe LG, aproape orice funcție despre care știați că poate fi implementată pe un electrocasnic de acest fel se poate regăsi la unul dintre produsele lor. O să vă lăsăm pe voi să descoperiți mai multe detalii.

dispenser detergent
Dispenser automat de detergent

Unele mașini de spălat pot fi alimentate cu detergent care să dureze pentru câteva spălări, fără a mai fi nevoie să o alimentezi de fiecare dată când o pornești. De asemenea, detergentul va fi utilizat în funcție de materialul țesăturilor sau de programul ales.

cuva otel inoxidabil
Cuvă din oțel inoxidabil

Acest material este foarte fiabil și poate face față mult mai bine vitezelor mari pe care le atinge vasul interior.  Cu această ocazie, se extrage mult mai multă apă din materialul textil și poți reduce considerabil timpul destinat uscării rufelor.

temperatura masina de spalat
Control termic

Temperatura apei folosite de cea mai bună mașină de spălat rufe era reglată prin simplul amestec a unei cantități de apă rece cu apă caldă, existând o proporție presetata în urma căreia să se obțină un volum de apă la o anumită temperatură.

Această funcție de control termic pur și simplu încălzește la o valoare termică adecvată setărilor pe care le vei alege înainte de a porni programul de spălare.

alerta ciclu spalare
Alertă terminare ciclu de spălare

Ori de câte ori se încheie un ciclu complet de spălare, mașina de spălat produce un sunet care te avertizează că e timpul să scoți hainele din cuvă și să le pui într-un uscător de rufe electric sau un suport de uscare.

clatire masina de spalat
Ciclu suplimentar de clătire

După terminarea spălării, doar prin apăsarea unui buton poți activa un ciclu suplimentar care să îți clătească hainele. Cu ajutorul său poți scăpa de detergentul care poate rămâne pe haine în cazul în care nu a fost bine indeparat.

De asemenea, poți folosi această funcție pentru a îndepărta murdăria sau părul provenit de la animalele de companie fără a fi nevoie să pornești un ciclu de spălare atunci când nu este neapărată nevoie.

pornire intarziata
Pornire întârziata

Vrei să pornești mașina de spălat, însă e o oră care nu e prea rezonabilă pentru a porni un electrocasnic atât de  zgomotos și ai prefera să ai posibilitatea de a porni spălarea peste câteva ore, timp în care știi că nu ar deranja pe nimeni zgomotul produs.

Cele mai bune mașini de spălat au funcția de pornire întârziata. Poți alege o perioadă de câteva zeci de minute sau chiar câteva ore la sfârșitul căreia mașina să pornească automat și să înceapă un ciclu de spălare pe care l-ai selectat.

Articole informative
282 Comentarii
 1. Raspunde
  Marcela
  septembrie 14, 2017 la 3:12 pm

  Am luat un Hotpoint destul de mare ca si capacitate, are undeva la 9kg, dar stim cu totii ca de obicei nu prea poti spala la capacitatea mentionata, insa la aceasta masina nu am avut astfel de probleme. Sunt foarte multumita de ea. Este o masina solid la un pret mediu, cu o incadrare in clasa energetica A+++, ofera rezultate foarte bune la curatare. Are un aspect elegant, cu o usa care se deschide destul de usor, un buton de comanda, afisajul este un LED portocaliu stralucitor si suportul pentru detergent este bine compartimentat.

  Are tehnologii incorporate, inclusiv un sigiliu antibacterian in jurul usii pentru a impiedica mirosul de mucegai si alte impuritati sa intre in hainele curatare, sistem de echilibrare automata si alte elemente pe care sincer inca nu le-am testat.

 2. Raspunde
  Tina
  septembrie 13, 2017 la 1:01 pm

  Am cumparat modelul de la Bosch care are 9 kg capacitate de incarcare. Este ideala pentru familiile numeroase, asa cum etse a nastra, dotata cu functie de economisire a apei. Are un sistem de umplere cu tergent, de unde masina isi ia cantitatea necesara pentru fiecare spalare are dureaza pana la 2 saptamani.

  Cred ca are undeva la 20 de programe de spalare, cu o fiabilitate excelenta, interfata si modul de utilizare este cu totul aparte. Are spalare rapida de 15 minute daca va doriti doar sa reimprospatati anumite haine si dupa sa plecati de acasa.

  Nu ocupa atat de mult spatiu pe cat credeam, are 14000 de rpm, o multime de facilitati si cu un design absolut nemaintalnit. Suntem mandrii de achizitia noastra, mai ales ca spalam de cateva ori pe zi la ea.

 3. Raspunde
  Gina
  septembrie 12, 2017 la 3:31 pm

  In mod normal nu imi petrec timpul lasand pareri cu privire la produsele pe care le achizitionez, dar aceasta masina de la Whirlpool este cea mai buna alegere, mai ales ca m-a scapat de toate problemele pe care le-am avut inainte. Desi nu canta la finalul programului sau nu face anumite lcururi, pentru mine este mai mult decat suficient ca spala hainele foarte bine, miros proaspat fara probleme. Pana acum am schimabt vreo doua masini de spalta, nu are rost sa mai mentionez brand-ul pentru ca dupa ce am facut tot ce spunea in cartea de instructiuni, la nici 6 luni, hainele miroseau ingrozitor a mucegai.

  Nu cred ca a fost cea mai buna solutie sa aleg o masina de lux, ma bucur ca m-am intors la Whirlpool care ca de fiecare data nu m-a dezamagit.

 4. Raspunde
  Victor Nae
  septembrie 11, 2017 la 12:20 pm

  Am folosit cam o luna masina de spalat nou achizitionata de la Hotpoint si pot spune ca am gasit o adevarata bijuterie. Am facut o lista intreaga cu ce trebuie sa aiba noua masina de spalat, astfel incat sa evit problemele pe care le-am avut in trecut. Mi-am dorit doua programe de clatire, o functionalitate de setare a temperaturii, dar si capacitatea masinii de spalata de a adapta programul in functie de kilogramele hainelor, asa ca aceasta mi-a indeplinit toate cerintele.

  Masina este stabila, desit nivelul de centrifugare este destul de mare, aceasta nu scoate asa mult zgomot, iar hainele ies impecabile, chiar si la programul de spalare rapida. Fiecare setare a functionat perfect. Sunt multumit de aceasta masina si sper sa se dovedeasca si de acum inainte o investitie buna.

 5. Raspunde
  Luiza Toader
  septembrie 8, 2017 la 11:59 am

  Masina mea de spalat Whirlpool m-a lasat dupa mai bine de 9 ani de folosire. Dupa multe cercetari atat ale functiilor cat si al pretului, am ales sa o inlocuiesc cu o masina de spalat de la LG, lucru pe care nu l-am regretat si nu-l regret. Acest model este mult mai silentios, chiar si la ciclul de centrifugare. Exista unele vibratii, insa nu la fel de puternice ca la vechea masina. Hainele ies mult mai putin sifonate.

  Am ales pentru ca are o recomandare foarte buna cu privire la consum si dispune de controale electronice, inclusiv un ciclu de baur, folosesc mai multe permutari pentru viteza de centrifugare, regelz temperatura si programele de spalare in functie de cat de murdare sunt hainele.

  Are si o functie TurboWash, cel mai amuzant lucru la acest model este faptul ca la finalul programului incepe un cantec care te anunta ca masina a terminat de spalat. Mi se pare o idee draguta si nu ma deranjeaza, in plus cu ajutorul aplicatiei de pe telefon poti face tu o verificare a masinii de spalat. Inca nu am folosit programul de igienizare cu care vine la pachet, momentan nu am considerat necesar.

 6. Raspunde
  Irina
  septembrie 6, 2017 la 1:01 pm

  Vreau sa cumpar o masina de spalat cu incarcare frontala, dar nu stiu ce sa aleg. Ideea este ca maximul de buget pe care il pot da este de 1000 de lei, nu vreau sa aiba prea multe functii, atata timp cat spala bine si este buna.
  va multumesc.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   septembrie 7, 2017 la 1:24 pm

   Avand in vedere criteriile pe care le-ati mentionat, va recomandam acest model de la Whirlpool, incadrat in clasa energetica A+++, cu o capacitate de spalare de 6 kg, numarul de rotatii reglabile de pana la 1200, care ofera in acelasi timp posibilitatea de a spala la un program rapid de 15 minute. Vine la pachet cu o serie de programe, numarul total este de 18, iar opiniile cumparatorilor sunt numeroase. Acest model se afla la promotie, la pretul de numai 999 lei incadrandu-se perfect in bugetul stabilit.
   Va stam la dispozitie pentru mai multe detalii. Spor la cumparaturi.

 7. Raspunde
  Iris
  septembrie 5, 2017 la 2:55 pm

  De Gorenje nu prea am vazut pareri si sincer mi-am asumat in momentul in care am cumparat-o. Am un model de la ei de aproape 1 an, iar aceasta masina de spalat nu cred ca putea fi mai buna. mi-a indeplinit toate nevoile, nu consuma asa mult si in plus, s-a terinat cu zgomotul infernal pe care il soctea vechea masina de spalat.

  Pretul la care am achizitionta-o a fost undeva la 1000 lei, ceea ce pentru o masina de spalat incadrata in calsa energetica A+++ este foarte bine, din punctul meu de vedere. Masina arae atta de multe programe de spalat, incat nici nu stiu daca o sa am ocazia sa le testez pe toate. Cele 17 minute sunt suficiente pentru hainele care nu sunt atat de murdare.

  Imi place ca poti sa intervii asupra programului de spalare, fara sa mai fie necesar sa astepti dupa aceasta. Este o marca buna si sunt foarte multumita ca am indraznit sa o cumpar, o consider o cumparare „oarba”, dar de succes.

 8. Raspunde
  Corina Adamescu
  septembrie 4, 2017 la 1:23 pm

  Cand am cumparat masina de spalat, nu am realizat cat sunt de importante programele si clasa energetica, dar la cea de-a doua cumparata, m-amuitat in special dupa aceste caracterstici. Pretul cu care am achizitionat o masina Ehirlpool nu a fost atat de mare, mai ales ca am gsit-o la reducere. Este o masina de spalat stabila, nu consuma mult, face parte din clasa energetica A+++, numarul de programe este foarte mare, iar cel pentru haine delicate unctioneaza foarte bine si m-a scutit de deplasarea la o spalatorie specializata.

  A fost usor de montat, masinile vin cu instructiuni clare si recomandari, usanrand astfel munca naostra, iar spatiul ocupat nu este foarte mare, s-a incadrat perfect in lcoul celei noi. Calitatea masinilor de spalat de la Whirlpool este foarte buna, am analizat de-a lungul timpului evolutia tehnologiilor folosite si am constatat ca maisnile de spalat sunt aparate electrocasnice foarte bine realizate. Recomand Whirlpool penru tehnologie, varietatea programelor si consumul redus.

 9. Raspunde
  Radu Ivan
  septembrie 1, 2017 la 5:00 pm

  Cand mi-am luat masina de spalat, m-am ghidat dupa dimensiuni. Stau in garsoniera, iar spatiul este un lucru destul de important pentru noi. Noroc cu noile modele de masini slim, chiar nu ocupa mult spatiu si in plus sunt foarte accesibile la pret. Inainte, nu avea toata lumea masini de spalat, iar noi cand am luat-o pe prima, a fost destul de scumpa, acum cu atatea reeduceri si promotii chiar iti permiti o masina asa cum iti doresti.

  Modelul pentru care am optat este un Indesit, cu clasa energetica A+++, care are o functie de eco time, special pentru momentele in care va doriti sa spalati o cantitate mai mica de haine si nu trebuie sa mai asteptam de fiecare data sa se stranga mai multe haine.

  Programele speciale sunt destul de multe, poti seta ce temperatura doresti pentru spalarea rufelor, chiar sa porneasca dpa un anumit interval de timp. Incarcare frontala, nu sunt adeptul masinilor pe verticala, mi se par mai greu de intretinut, desi recunosc ca nu am mai avut pana acum. Chiar daca m-am tot uitat de zgomotul pe care il produce la uscarea rufelor, cu masinile de spalat e cam noroc, adica din punctul meu de vedere, in schimb se pare ca acest model chiar respecta specificatiile si este mult mai silentioasa in comparatie cu ce aveam inainte.

 10. Raspunde
  Daria Lupu
  august 31, 2017 la 12:17 pm

  Eu am un Electrolux cu incarcare verticala de aproape 4 ani si nu ma gandesc sa o schimb, cel putin pana nu o sa se strice. Am cumparat-o la un pret destul de mare pe atunci, iar tehnologia masinilor de spalat nu era tocmai avansata, cel putin nu la nivelul la care se afla acum. Dupa lungi cautari, am ales Electrolux pentru ca mi s-au parut cele mai fiabile masini de spalat si se pare ca nu m-am inselat.

  Nu am avut nicio problema cu ea si va spun ca aceasta masina functioneaza zi de zi. Spala foarte bine, are un program scurt pe care l-am folosit cel mai des, iar zgomotul este destul de acceptabil pentru o masina de spalat de atatia ani. Am pus-o in bucatarie, initial credeam ca o sa-mi dea batai de cap, dar la uscare este destul de stabila, are niste picioruse de fixare. Recomand Electrolux, modelul meu, din pacate are doar 5 kg de spalare la cantitatea maxima, insa daca voi achizitiona una noua, cu siguranta tot pe acest brand voi merge.

 11. Raspunde
  Paula
  august 30, 2017 la 2:23 pm

  Am tot cautat o solutie pentru masina de spalat si pana la urma m-am hotarat sa aleg o masina de spalat slim. Sincer, nici nu stiu daca era nevoie sau nu sa fie slim, dar in cele din urma am ales un model de la Beko, pe baza unor criterii. Imi doream una cu o capacitate de spalare mai mare, iar cele 7 kg sunt mai mult decat suficiente pentru 2 oameni. Are 1200 de RPM, pana acum foloseam una cu 1000 si am fost multumita de ea, arata foarte bine, are un design modern.

  Vad ca tot mai multa lume cumpara de la acest brand, recunosc, m-a atras si garantia de 5 ani, dar este o masina silentioasa si foarte usor de folosit. Incredibil cat de mult a avansat tehnologia acestora, dar ne adaptam treptat.

 12. Raspunde
  Adelina
  august 29, 2017 la 1:17 pm

  Initial am cumparat o masina de spalat de la alt brand, insa nu am fost multumita de modul in care spaa, iar cu posibilitatea de a le returna m-am hotarat sa achizitionez o masina de splat resigilata. Ei bine, a venit coletul iar masina nu avea nicio zgarietura sau defectuni. O am de aproape 6 luni, un model de la Beko si nu a fost necesara achizitionarea uneia incorporabile pentru mobila de bucatarie.

  Este o masina de spalat foarte silentoasa, clasa energetica este A+++, iar capacitatea de spalare este de 7 kg. Spala foarte bine la programul scurt, pe mine m-a interesat foarte mult acest aspect pentru ca majoritatea rufelor nu sunt murdare si necesita doar o clatire atenta. In mod clar o sa mai cumpar produse resigilate, mai aes ca pretul este destul de mic in comparatie cu pretul unei noi, iar norocul sper sa fie de partea mea. Va pot spune ca cei de la Beko au o extragarantie, ceea ce mi se pare foarte avantajos si nu mai trebuie sa platesti pentru ea.

1 9 10 11 12 13

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled