Oricât de mult ți-ai dori, nu poți scăpa de rufele murdare. O mașină de spălat rufe ieftină care este aptă să-ți fie alături timp de câțiva ani fără a se strica este tot ceea ce ai nevoie. Prețurile nu sunt atât de ieftine pe cât ai spera.

Dacă vechea mașină ți s-a stricat, poți avea un motiv de îngrijorare analizând prețurile lor. Pe de altă parte, ai libertatea ca de această dată să fii mai bine informat în punctul achiziției și să alegi una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe pentru tine.

Prețurile pot să difere în funcție de tipul de mașină de spălat, de capacitate sau de funcționalitățile pe care ți le oferă. Având suficiente detalii despre fiecare dintre aceste caracteristici, îți va fi mult mai ușor să o achiziționezi pe cea potrivită.

Tipul mașinii de spălat poate aduce un plus de confort. Unele pot fi mai dificil de încărcat, însă sunt mai spațioase și e mult mai ușor să scoți rufele din cuvă de îndată ce procesul de spălare a luat sfârșit. De aceea există două tipuri de mașini de spălat rufe pe care urmează a ți le prezenta.

tipuri
masina de spalat incarcare frontala
Mașină de spălat rufe cu încărcare frontala

De obicei acestea sunt și cele mai scumpe modele de pe piață, asta din cauza faptului că sunt recunoscute pentru curățarea eficientă a rufelor, precum și modului în care tratează țesăturile. Un alt avantaj al lor este cantitatea de apă utilizată.

În timp ce se folosește un volum redus de apă, e de la sine înțeles că e nevoie de mai puțin detergent, deci banii pe care îi dai în plus pe o mașină cu încărcare frontală ajung să fie economisiți chiar prin intermediul consumabilelor.

Cuva se învârte la o viteză mult mai mare, permițând o extractie rapida a apei, precum și capabilitatea de uscare. Cu toate acestea, viteza nu este în mod cert un avantaj, în special din cauza faptului că poate cauza vibrații destul de puternice.

Unele podele pot absorbi foarte bine vibrațiile în funcție de materialul din care sunt realizate. Spre exemplu, lemnul nu este unul dintre cele mai prietenoase materiale pentru acest fenomen fizic. Clasica gresie de baie este mai mult decât perfectă.

masina de spalat verticala
Mașină de spălat rufe verticală

Pentru această gamă de produse vă recomandăm mașinile de spălat rufe verticale cu agitator, deoarece electrocasnicele dotate cu acest accesoriu costă mai puțin și sunt mai rapide față de cele de la care elementul lipsește.

Sunt cunoscute drept mașini de spălat de înaltă eficientă, fiind mai bune la curățare, foarte atente la materialele textile pretențioase. În ciuda volumului foarte mare, cantitatea de apa este cât se poate de mică, deci consumabilele nu reprezintă o problemă.

Modelele cu agitator se învârt foarte repede și îndepărtează eficient umezeala din rufe, scurtând cu mult timpul pe care îl atribui uscării hainelor. Cu toate acestea, e posibil ca viteza prea mare să amestece mult prea mult hainele.

Cele mai ieftine mașini de spălat rufe sunt cele ce se regăsesc în gama electrocasnicelor verticale și reprezintă o soluție foarte bună pentru a evita costurile în care te-ai implica atunci când ai lua ca punct de reper pentru viitoare achiziție o mașină de spălat cu încărcare frontală. 

De cât spațiu am nevoie?

În principiu, o mașină de spălat rufe are o lățime de aproximativ 60 cm. Vom prelua un exemplu concret al unui model obișnuit de mașină de spălat ale cărei coordonate dimensionale arată cam așa: 84 x 60 x 41.5 (înălțime x lățime x adâncime – toate măsurate în centimetri).

Acestea ar fi doar dimensiunile electrocasnicului propriu-zis, însă e clar că nu poți să îl poziționezi în așa fel încât să fie lipit de perete sau de alte obiecte din apropierea sa, precum un uscător de rufe sau un dulap de baie.

În spatele mașinii de spălat rufe trebuie să existe un spațiu liber de cel puțin 10 – 15 cm, pe când în părțile laterale e suficient să existe o distanță de 2 – 3 cm între dispozitiv și perete sau alte electronice, corpuri de mobilier sau perete.

E absolut necesar acel spațiu din spatele mașinii de spălat deoarece acolo sunt poziționate câteva elemente care fac posibilă alimentarea cu apa sau scurgerea celei deja folosite. De asemenea, există și un sistem de ventilație al mirosurilor.

schita dimensiuni masina de spalat
capacitate
Capacitate

Mașinile cu volum mai mare aduc și câțiva centimetri buni în plus la lățimea dispozitivului, la fel întâmplându-se și în cazul uscătoarelor de rufe. Dacă ești de părere că un volum mai mare îți va fi de folos, asigură-te că beneficiezi de suficient spațiu în încăpere.

O cuvă cu capacitate mai mare este un element de bază pentru cele mai bune mașini de spălat rufe, curățând o multitudine de haine simultan. În cazul în care se strâng foarte multe rufe, chiar și un litru un plus te poate scuti de un proces de spălare.

Un alt avantaj al volumului îl constituie însuși libertatea de a spăla acele obiecte vestimentare care nu ar încăpea într-o mașină de spălat rufe de 5kg sau mai puțin, precum o pătură de pat sau un palton de iarnă.

clasa energetica
Clasa energetică

Față de alte aparate electrocasnice, mașina de spălat rufe are un consum ușor nefavorabil, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple. În realitate, cumpărătorul inteligent va alege întotdeauna un model cu clasă energetică ce favorizează consumul redus.

S-a renunțat de mult la acele modele cu clasă energetică B, în prezent fiecare dintre ele fiind reprezentat doar de cele mai economice tehnologii. Conform statisticilor oferite de magazinele online, peste 65% dintre electrocasnicele de spălat rufe au o clasă energetică A+++.

Tabelul de comparație de mai sus vă va ajută să înțelegeți pe ce poziție s-ar situa mașina ta de spălat rufe în clasamentul consumului de energie electrică.

pretul
Prețul

Nu putem ști ce așteptări are fiecare persoană atunci când caută printre cele mai bune mașini de spălat rufe în speranța că va găsi una eficientă, economică și ieftină. E cât se poate de clar că poți găsi o mașină de spălat indiferent de bugetul pe care îl ai.

Îți dorești o mașină de spălat foarte ieftină? Avem o soluție excelentă pentru bugetele restrânse: mașina de spălat semiautomată. Dacă ți s-a stricat cea veche și cauți o variantă low-cost, vestea bună ți-o dau chiar aceste modele, pe care le poți cumpără la un preț de cel mult 500 de lei.

Tot prin intermediul statisticilor am reușit să deprindem și faptul că cele mai multe mașini de spălat au prețul cuprins între 1000 – 1500 de lei. Noi suntem de părere că aceste costuri pot fi suportate de orice persoană ce dorește un electrocasnic  fiabil, eficient, dotat cu câteva funcții și design plăcut.

Avem un exemplu concret al unei mașini de spălat rufe Whirlpool cu tehnologia “Al șaselea simt”, o capacitate de 7 kg, 1200 de rotații pe minut, clasă energetică A+++, ecran de control ce beneficiază de tehnologia Smart și o mulțime de programe de spălare.

masina de spalat whirlpool
Mașină de spălat Whirlpool

Denumirea brandului este cât se poate de sugestivă pentru domeniul mașinilor de spălat. Nu degeaba este și unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați producători. Au o gamă foarte largă de produse de toate tipurile și prețurile.

Orice cumpărător își poate găsi cu ușurință o mașină de spălat Whirlpool, indiferent de preferințele sale sau de bugetul de care dispune pentru a intra în posesia unui electrocasnic care să atingă performanțe de top sau minimul de eficiență de care ai nevoie.

masina de spalat samsung
Mașină de spălat Samsung

V-ați obișnuit cu numele Samsung ori de câte ori accesați categoria de electronice și electrocasnice. Brandul ocupă de ceva timp o poziție în clasamentul producătorilor de mașini de spălat la fel de bună precum cea pe care a căpătat-o în categoria telefoanelor inteligențe.

De la mașini de spălat rufe ieftine și până la modele de ultimă generație, cu un număr foarte mare de funcții, afișaj electronic, digital sau chiar smart, format slim, verticale sau frontale, lista exemplelor de caracteristici ale mașinilor de spălat Samsung poate continua.

masina de spalat arctic
Mașină de spălat Arctic

Un brand românesc despre care nu vom vorbi doar pentru că are o însemnătate anume pentru noi, ca români, însă suntem conștienți că discutăm de un producător cu o experiență foarte mare nu doar pentru tematica acestei pagini, ci la nivelul întregii game de electronice și electrocasnice.

Însuși vechimea și felul în care a reușit să păstreze încrederea cumpărătorilor în tot acest timp denotă faptul că brandul își propune să meargă doar în direcția progresului și să aducă pe piață mașini de spălat din ce în ce mai bune.

masina de spalat hotpoint
Mașină de spălat Hotpoint

Nu e întâmplător ca produsele lor să primească de cele mai multe ori doar păreri pozitive din partea cumpărătorilor. Interesul celor de la Hotpoint este de acela de a aduce pe piață cele mai bune mașini de spălat rufe la prețuri cât mai mici.

Prețurile pot fi foarte ușor de verificat, însă de unde deducem cât de calitative sunt? Noi am ales câteva dintre produsele lor și am ajuns la concluzia că părerile oamenilor ce le-au achiziționat sunt cele mai sugestive dovezi ale eficienței.

masina de spalat indesit
Mașină de spălat Indesit

Este al doilea cel mai mare producător de electrocasnice din Europa și unul dintre cele mai sugestive nume în industria producerii de mașini de spălat. Aparatura lor se comercializează sub denumirea de Îndesit sau Hotpoint-Ariston.

Având strânse legături cu cele două branduri la fel de populare, au reușit să se dezvolte pe piață simultan și să atragă atenția unui număr cât mai mare de cumpărători doritori de a avea un electrocasnic modern și accesibil.

masina de spalat beko
Mașină de spălat Beko

Când vine vorba de electronice și electrocasnice, asigură-te că nu le omiți pe cele de la Beko. Poate ați fost obișnuiți cu electrocasnice mari sau mici, însă colaborarile cu alte nume le-au permis să se extindă și pe alte nișe. Putem luă că exemplu laptopurile produse în parteneriat cu Lenovo.

Până în prezent, sortarea descrescătoare în funcție de relevanța brandului a făcut doar ca mașinile de spălat de la Beko să iasă și mai ușor în evidența cumpărătorilor încântați să ofere un feedback pozitiv fiecărui dispozitiv cumpărat.

masina de spalat electrolux
Mașină de spălat Electrolux

Electrolux este un producător suedez care are o gamă de produse vastă, alcătuită din mașini de spălat de toate tipurile: verticale, cu încărcare frontală sau încorporabile pentru a oferi locuinței un design minimalist cu tentă modernă.

Mașinile lor de spălat rufe sunt foarte apreciate când vine vorba de modul în care reușesc să automatizeze întreg procesul de spălare prin implementarea unui număr tot mai mare de funcții. Sunt foarte apreciați pentru uscătoarele de rufe pe care le comercializează.

masina de spalat lg
Mașină de spălat LG

După cum bine știm, LG este nelipsit când vine vorba de aparate eletronice pentru casă sau gadgeturi. A fost întotdeauna cu un pas în fața competitorilor la fiecare tehnologie. Vom lua exemplul televizoarelor OLED, fiind primul brand care le-a comercializat.

Cât despre mașinile de spălat rufe LG, aproape orice funcție despre care știați că poate fi implementată pe un electrocasnic de acest fel se poate regăsi la unul dintre produsele lor. O să vă lăsăm pe voi să descoperiți mai multe detalii.

dispenser detergent
Dispenser automat de detergent

Unele mașini de spălat pot fi alimentate cu detergent care să dureze pentru câteva spălări, fără a mai fi nevoie să o alimentezi de fiecare dată când o pornești. De asemenea, detergentul va fi utilizat în funcție de materialul țesăturilor sau de programul ales.

cuva otel inoxidabil
Cuvă din oțel inoxidabil

Acest material este foarte fiabil și poate face față mult mai bine vitezelor mari pe care le atinge vasul interior.  Cu această ocazie, se extrage mult mai multă apă din materialul textil și poți reduce considerabil timpul destinat uscării rufelor.

temperatura masina de spalat
Control termic

Temperatura apei folosite de cea mai bună mașină de spălat rufe era reglată prin simplul amestec a unei cantități de apă rece cu apă caldă, existând o proporție presetata în urma căreia să se obțină un volum de apă la o anumită temperatură.

Această funcție de control termic pur și simplu încălzește la o valoare termică adecvată setărilor pe care le vei alege înainte de a porni programul de spălare.

alerta ciclu spalare
Alertă terminare ciclu de spălare

Ori de câte ori se încheie un ciclu complet de spălare, mașina de spălat produce un sunet care te avertizează că e timpul să scoți hainele din cuvă și să le pui într-un uscător de rufe electric sau un suport de uscare.

clatire masina de spalat
Ciclu suplimentar de clătire

După terminarea spălării, doar prin apăsarea unui buton poți activa un ciclu suplimentar care să îți clătească hainele. Cu ajutorul său poți scăpa de detergentul care poate rămâne pe haine în cazul în care nu a fost bine indeparat.

De asemenea, poți folosi această funcție pentru a îndepărta murdăria sau părul provenit de la animalele de companie fără a fi nevoie să pornești un ciclu de spălare atunci când nu este neapărată nevoie.

pornire intarziata
Pornire întârziata

Vrei să pornești mașina de spălat, însă e o oră care nu e prea rezonabilă pentru a porni un electrocasnic atât de  zgomotos și ai prefera să ai posibilitatea de a porni spălarea peste câteva ore, timp în care știi că nu ar deranja pe nimeni zgomotul produs.

Cele mai bune mașini de spălat au funcția de pornire întârziata. Poți alege o perioadă de câteva zeci de minute sau chiar câteva ore la sfârșitul căreia mașina să pornească automat și să înceapă un ciclu de spălare pe care l-ai selectat.

Articole informative
282 Comentarii
 1. Raspunde
  Simina Boboc
  august 28, 2017 la 1:20 pm

  Eu am ales masina de spalat slim de la Hotpoint pe care am vazut-o recomandata aici. Va pot spune ca a fost o alegere inspirata, mai ales pentru cei care isi doresc sa aiba mai mult spatiu in baie. Eu am pus-o dupa usa si nu incomodeaza in niciun fel. Pretul a fost destul de ok, mai ales ca am achizitionat-o in perioada de Black Friday. Este o masina de spalat cu incarcare frontala, capacitatea de spalare este de 7 kg, iar clasa energetica este cea mai buna, A+++.

  Numarul de programe iti permite sa speli toate materialele dorite, eu l-am folosit si pe cel de indepartare de pete si chiar este eficient. Functia de super silent chiar functioneaza, mai ales ca avem dormitorul langa, nu aud deloc cand stoarce hainele si mi se pare un lucru foarte bun pentru masina de spalat, mai ales ca majoritatea fac zgomot. Hotpoint are o calitate foarte buna a masinilor de splat si ma declar multumita de calitatea modelului.

 2. Raspunde
  ELLA
  august 26, 2017 la 5:35 pm

  AS DORI SA CUMPAR O MASINA DE SPALAT CU INCARCARE PE VERTICALA MARCA AEG.NU STIU DACA IN GALATI UNDE LOCUIESC EU ACEASTA MARCA ARE SERVIS.AS DORI MAI MULTE INFORMATII.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   august 28, 2017 la 1:41 pm

   Buna ziua,

   Conform cerintelor dumneavoastra am gasit un model de la AEG cu incarcare verticala, avand o capacitate de 7 kg, 1300 RPM, Clasa A+++, Motor Inverter, iar numarul de programe este de 16. In ceea ce priveste service-ul, puteti accesa acest link: pentru a vizualiza adresa service-ului celor de la AEG din Galati. De asemenea, avand in vedere modelele limitate de la AEG ale masinilor cu incarcare verticala, am ales un model de la Electrolux, tot cu incarcare verticala, avand aceiasi capacitate de spalare, iar caracteristicile sunt asemanatoare. Cei de la Electrolux au de asemenea un service in Galati, adresa o puteti gasi aici.
   Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

 3. Raspunde
  Tudor
  august 25, 2017 la 3:11 pm

  Inainte de a-mi achizitiona masina de spalat, am cautat tot mai multe informatii. Ma interesa in primul rand fiabilitatea acesteia, asa ca am facut mai multe comparatii si am ajuns la concluzia ca desi oamenii au ramas setati pe anumite brand-uri, cele mai putin cumparate sunt fiabile si rezistente. Am ales Beko in cele din urma , asa ca va pot spune ca a fost o achizitie buna, avand in vedere ca il am cam de 3 ani. De atunci sunt sgur ca au aparut modele noi de masini de spalat, dar cu toate astea eu sunt multumit de cum functioneaza, o masina de spalat trebuie sa reziste cat mai mult, nu este o investitie prea mica pentru a o schimba in fiecare an.

 4. Raspunde
  Claudia
  august 24, 2017 la 3:22 pm

  Buna, Aurelia,

  Eu am un model de la Beko, ceva mai vechi si sunt multumita de ea, in toamna asta face 2 ani si pana acum nu s-a defectat deloc. Eu nu am garantia ceea de 5 nai, dar iti pot spune ca nu este zgomotoasa, cel putin in comparatie cu fosta masina, noile modele sunt realizate mult mai bine si testate la astfel de procese. Din punctul meu de edre, urmatoarea masina tot de la Beko o sa fie, am si cuptorul si plita tot de la ei si pana acum nu am avut niciun incident cu ele.

 5. Raspunde
  Aurelia Micu
  august 23, 2017 la 4:34 pm

  Ce parere aveti despre masina de spalat Beko WMY71443LB2? Deja am comandat-o, dar din ce am vazut este destul de buna, eu am luat-o ca este mai mare si e prima masina de splata cu incarcare frontala. Am citit destul despre ea, si sincer am ales-o ca avea si recomandari bune, pe mine ma interesa si sa nu mai fie atat de zgomotoasa…Am luat-o la reducere, inca nu a ajuns, sper sa nu am probleme din cauza asta.

  Ma gandesc poate mai sunt persoane care au cumparat Beko, la mine este prima data si m-a atras faptul ca are o garantie de 5 ani si imi place foarte mult cum arata, incredibil cat de departe a ajuns tehnologia la masinile de spalat, o sa fie o adevarata provocare sistemul cu touch, nu am mai avut pana acum. Revin dupa utilizare, intre timp, astept parerile voastre despre calitatea masinilor Beko. Multumesc

 6. Raspunde
  Ioan
  august 22, 2017 la 4:21 pm

  Modelele slim cred ca au fost cea mai buna inventie de pana acum. Inainte, masina de spalat imi ocupa foarte mult loc in bucatarie, am un apartament mai mic si nu aveam loc sa o pun in baie, vechile constructii, care sunt destul de inghesuite, sunt sigur ca stiti ce zic. Ideea este ca eu am luat un model de la Beko si sotia e incantata de ea, nu credeam ca o masina se poate integra atat de usor in blatul de bucatarie, am scutit si spatiu si in plus nu se mai vede atat de urat ca inainte.

  Capacitatea de spalare este destul de mare, iar zgomotul pe care il scoate atunci cand trece la etapa de spalare este foarte mic, mai ca uitam de cele mai multe ori sa scoate hainele din masina, iar din punctul meu de vedere asta este un lucru bun. Imi place ca este fixa, nu se deplaseaza, jetul de apa care ajunge la detergent este foarte puternic si nu lasa detergent pe suportul acela, noi am folosit si produse anticalcar, dar la vechea masina tot mai ramanea detergent.

  Are o serie de functii, multe nu am ajuns sa citesc despre ele, dar observ cu bucurie ca masinile de spalat sunt din ce in ce mai profesionale, motivul cred ca este legat de faptul ca au devenit indispensabile in casa fiecaruia.

 7. Raspunde
  Rodica Nuca
  august 21, 2017 la 4:44 pm

  Masina de spalat este un electrocasnic indispendabil pentru casa fiecaruia, iar eu am simtit-o pe pielea mea acum o luna cand mi s-a stricat masina de spalat. Nu stiam ce sa cumpar si recunosc ca m-am cam lungit cu achizitia si am fost nevoita sa spal la mana, nu ca nu as mai fi spalat, dar e un sentiment atre ciudat, mai ales daca nu ai mai facuta sta de ceva timp. Am gasit site-ul asta si pot spune ca m-a ajutat destul d emult, macar acum stiu si eu de ce trebuie sa tin cont cand cumpar o masina de spalat si nu o mai iau din instinct cum procedam pana acum.

  Eu am mers pe un model de la Whirpool si sunt multumita de ea, este destul de silentioasa, am ales o cantitate de spalare ceva mai mare in comparatie cu ce aveam inainte. Mi-a fost teama la eficienta spalarii, dar chiar spala foarte bine, chiar si la programul acela scurt. Masinile de spalat sunt cele mai bune inventii din pucntul meu de vedere.

 8. Raspunde
  lica
  august 18, 2017 la 11:23 am

  Buna ziua,
  Imi doresc sa cumpar o masina de spalat cu incarcare verticala. As vrea o masina buna, nu neaparat cea mai ieftina.Oscilez intre Indesit si Electolux. Va rog sa ma ajutati sa fac o alegere buna.
  Va multumesc

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   august 18, 2017 la 1:56 pm

   Buna ziua,

   Am cautat cateva modele care corespund cerintelor dumneavoastra, tinand cont de brand-urile pe care le-ati mentionat.
   Primul model este acesta de la Electrolux care beneficiaza de o incarcare veriticala, capacitatea de spalare este destul de mare, ideala pentru spatiile mici, clasa energetica A+++, silentioasa la centrifugare, iar pretul este unul destul de bun.

   Pe de alta parte, Indesit este o firma buna care are mai multe modele de masini de spalat, iar noi am ales doua modele, cel cu o capacitate de 6 kg de spalare, pe care il puteti gasi aici si modelul Indesit cu capacitatea de spalare de 7 kg. Modelele difera intre ele prin viteza de centrifugare, primul are 1000 de RPM iar cel de-al doilea 1200, insa acest lucru ramane la alegerea dumneavoastra.

   Diferenta de pret dintre cele doua brand-uri se datoreaza in primul rand faptului ca au o clasa energetica diferita, cele de la Electrolux fiind mult mai prietenoase cu medul inconjurator, insa in ceea ce priveste calitatea, programele si specificatiile sunt destul de asemanatoare.

   Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

 9. Raspunde
  Bianca Matei
  august 17, 2017 la 2:54 pm

  Vad ca Beko a tot scos multe produse in ultima perioada. Eu am luat de la ei o masina de spalat acum vreo 2 ani si inca functioneaza ca in prima zi, nu m-am gandit inca sa o schimb dar va pot spune ca sunt foarte prompti la nevoile dumneavoastra. Noi am avut o problema cu cureaua si au venit de la service acasa si ne-au schimbat-o pe loc. Eu inainyte foloseam numai Whirlpool, iar Beko am cumparat in moemntul in care m-am hotarat sa iau una slim.

  Am dat putin peste 1000 de Lei pe ea, am garantie 5 ani, iar programul scurt de spalare cred ca a fost cel mai folosit de cand o am, mai ales ca majoritatea hainelor le pun doar pentru clatire, nu sunt asa murdare. Se comporta foarte bine la uscare, nu este atat de zgomotoasa pe cat ma asteptam. Se opreste singura dupa o perioada de la finalizarea programului si o pot programa sa inceapa si mai tarziu. Are mai multe compartimente de pus detergentul. Cei de la Beko chiar fac o treaba buna in ultima perioada cu produsele lor din punct de vedere al materialelor, tehnologiilor si functionalitatilor folosite.

 10. Raspunde
  Doinita
  august 9, 2017 la 2:19 pm

  M-ar interesa o masina de spalat Beko, care sa se incadreze in pretul de 1000 de lei, poate putin peste, momentat acesta este bugetul. Am vazut cateva recomandari, dar mi-as dori ceva mai concret, eu as vrea sa nu fie asa zgomotoasa si sa aiba o cantitate mai mare de haine pe care le pot spala o data. Astept recomandarea si felicitari pentru site. Va multumesc.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   august 10, 2017 la 1:32 pm

   Buna ziua,

   Ne dorim in mod constant sa raspundem cat mai bine posibil nevoilor clientilor nostri, astfel ca am ales acest model bazandu-ne pe cerintele dumneavoastra. Beko este unul dintre producatorii care ofera o garantie de 5 ani a produselor, la fel si acest model pe care vi-l recomandam. Numarul de programe este de 16, beneficiaza de un senzor pentru controlarea cantitatii de apa folosita pentru fiecare spalare, iar consumul energetic este destul de mic. Va puteti ghida de asemenea si dupa parerile cumparatorilor, avand o nota destul de mare.

   O zi buna!

 11. Raspunde
  Monica Darman
  august 7, 2017 la 1:29 pm

  De curand am achizitionat modelul Samsung eco bubble pentru ca imi doream o masina de spalat eficienta, cu incarcare frontala pentru ca mi se par cele mai practice, iar cantitatea de spalare o voiam mai mare decat modelul anterior, asa ca aceasta are 8 kg. Poti spala atat cu apa calda cat si cu apa rece, eu am folosit destul de mult si programul pentru spalare rapida de 15 minute mai ales atunci cand nu sunt hainele atat de murdare.

  Eco Bubble chiar economiseste detergentul, asa ca m-am interesta de cum functioneaza inainte de a o achizitiona si pot spune ca se observa o diferenta. Are un design inedit, cu totul diferit fata de masinile de spalat clasice care nu infrumuseteaza ncaperea in care sunt depozitate. Imi place ideea de a diagnostica de una singura problemele masini, iar mai apoi sa chem un instalator.

  Nu este o masina zgomotoasa, bine cred ca acest lucru este interpretabil, pentru mine nu este pentru ca in comparatie cu vechul model, nici nu simt cand se afla in etapa de stoarcere. O recomand in special penru consumul mic de detergent si energie, dar si pentru calitatea cu care spala hainele.

 12. Raspunde
  Maria
  iulie 26, 2017 la 5:43 am

  Buna ziua. Eu as vrea sa cumpar o masina cu uscator dar nu reusesc sa ma hotarasc. Ce parere aveti despre beko cu uscator, ce model sa aleg? In prezent am o masina de spalat simpla indesit de care nu am fost multumita deoarece nu spala mai deloc hainela .

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   iulie 26, 2017 la 11:10 am

   Buna ziua, Maria!

   Avem o pagina special creata pentru masinile de spalat rufe cu uscator. Acolo gasesti si cateva recomandari care s-ar putea sa iti fie de folos: http://www.topmasinidespalat.ro/masina-de-spalat-cu-uscator/
   Poti alege unul dintre acele modele in functie de bugetul de care dispui. Daca nu stii exact ce sa alegi, ne poti spune ce suma de bani ai fi dispusa sa investesti si iti vom recomanda noi un model.

1 10 11 12 13

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled