Oricât de mult ți-ai dori, nu poți scăpa de rufele murdare. O mașină de spălat rufe ieftină care este aptă să-ți fie alături timp de câțiva ani fără a se strica este tot ceea ce ai nevoie. Prețurile nu sunt atât de ieftine pe cât ai spera.

Dacă vechea mașină ți s-a stricat, poți avea un motiv de îngrijorare analizând prețurile lor. Pe de altă parte, ai libertatea ca de această dată să fii mai bine informat în punctul achiziției și să alegi una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe pentru tine.

Prețurile pot să difere în funcție de tipul de mașină de spălat, de capacitate sau de funcționalitățile pe care ți le oferă. Având suficiente detalii despre fiecare dintre aceste caracteristici, îți va fi mult mai ușor să o achiziționezi pe cea potrivită.

Tipul mașinii de spălat poate aduce un plus de confort. Unele pot fi mai dificil de încărcat, însă sunt mai spațioase și e mult mai ușor să scoți rufele din cuvă de îndată ce procesul de spălare a luat sfârșit. De aceea există două tipuri de mașini de spălat rufe pe care urmează a ți le prezenta.

tipuri
masina de spalat incarcare frontala
Mașină de spălat rufe cu încărcare frontala

De obicei acestea sunt și cele mai scumpe modele de pe piață, asta din cauza faptului că sunt recunoscute pentru curățarea eficientă a rufelor, precum și modului în care tratează țesăturile. Un alt avantaj al lor este cantitatea de apă utilizată.

În timp ce se folosește un volum redus de apă, e de la sine înțeles că e nevoie de mai puțin detergent, deci banii pe care îi dai în plus pe o mașină cu încărcare frontală ajung să fie economisiți chiar prin intermediul consumabilelor.

Cuva se învârte la o viteză mult mai mare, permițând o extractie rapida a apei, precum și capabilitatea de uscare. Cu toate acestea, viteza nu este în mod cert un avantaj, în special din cauza faptului că poate cauza vibrații destul de puternice.

Unele podele pot absorbi foarte bine vibrațiile în funcție de materialul din care sunt realizate. Spre exemplu, lemnul nu este unul dintre cele mai prietenoase materiale pentru acest fenomen fizic. Clasica gresie de baie este mai mult decât perfectă.

masina de spalat verticala
Mașină de spălat rufe verticală

Pentru această gamă de produse vă recomandăm mașinile de spălat rufe verticale cu agitator, deoarece electrocasnicele dotate cu acest accesoriu costă mai puțin și sunt mai rapide față de cele de la care elementul lipsește.

Sunt cunoscute drept mașini de spălat de înaltă eficientă, fiind mai bune la curățare, foarte atente la materialele textile pretențioase. În ciuda volumului foarte mare, cantitatea de apa este cât se poate de mică, deci consumabilele nu reprezintă o problemă.

Modelele cu agitator se învârt foarte repede și îndepărtează eficient umezeala din rufe, scurtând cu mult timpul pe care îl atribui uscării hainelor. Cu toate acestea, e posibil ca viteza prea mare să amestece mult prea mult hainele.

Cele mai ieftine mașini de spălat rufe sunt cele ce se regăsesc în gama electrocasnicelor verticale și reprezintă o soluție foarte bună pentru a evita costurile în care te-ai implica atunci când ai lua ca punct de reper pentru viitoare achiziție o mașină de spălat cu încărcare frontală. 

De cât spațiu am nevoie?

În principiu, o mașină de spălat rufe are o lățime de aproximativ 60 cm. Vom prelua un exemplu concret al unui model obișnuit de mașină de spălat ale cărei coordonate dimensionale arată cam așa: 84 x 60 x 41.5 (înălțime x lățime x adâncime – toate măsurate în centimetri).

Acestea ar fi doar dimensiunile electrocasnicului propriu-zis, însă e clar că nu poți să îl poziționezi în așa fel încât să fie lipit de perete sau de alte obiecte din apropierea sa, precum un uscător de rufe sau un dulap de baie.

În spatele mașinii de spălat rufe trebuie să existe un spațiu liber de cel puțin 10 – 15 cm, pe când în părțile laterale e suficient să existe o distanță de 2 – 3 cm între dispozitiv și perete sau alte electronice, corpuri de mobilier sau perete.

E absolut necesar acel spațiu din spatele mașinii de spălat deoarece acolo sunt poziționate câteva elemente care fac posibilă alimentarea cu apa sau scurgerea celei deja folosite. De asemenea, există și un sistem de ventilație al mirosurilor.

schita dimensiuni masina de spalat
capacitate
Capacitate

Mașinile cu volum mai mare aduc și câțiva centimetri buni în plus la lățimea dispozitivului, la fel întâmplându-se și în cazul uscătoarelor de rufe. Dacă ești de părere că un volum mai mare îți va fi de folos, asigură-te că beneficiezi de suficient spațiu în încăpere.

O cuvă cu capacitate mai mare este un element de bază pentru cele mai bune mașini de spălat rufe, curățând o multitudine de haine simultan. În cazul în care se strâng foarte multe rufe, chiar și un litru un plus te poate scuti de un proces de spălare.

Un alt avantaj al volumului îl constituie însuși libertatea de a spăla acele obiecte vestimentare care nu ar încăpea într-o mașină de spălat rufe de 5kg sau mai puțin, precum o pătură de pat sau un palton de iarnă.

clasa energetica
Clasa energetică

Față de alte aparate electrocasnice, mașina de spălat rufe are un consum ușor nefavorabil, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple. În realitate, cumpărătorul inteligent va alege întotdeauna un model cu clasă energetică ce favorizează consumul redus.

S-a renunțat de mult la acele modele cu clasă energetică B, în prezent fiecare dintre ele fiind reprezentat doar de cele mai economice tehnologii. Conform statisticilor oferite de magazinele online, peste 65% dintre electrocasnicele de spălat rufe au o clasă energetică A+++.

Tabelul de comparație de mai sus vă va ajută să înțelegeți pe ce poziție s-ar situa mașina ta de spălat rufe în clasamentul consumului de energie electrică.

pretul
Prețul

Nu putem ști ce așteptări are fiecare persoană atunci când caută printre cele mai bune mașini de spălat rufe în speranța că va găsi una eficientă, economică și ieftină. E cât se poate de clar că poți găsi o mașină de spălat indiferent de bugetul pe care îl ai.

Îți dorești o mașină de spălat foarte ieftină? Avem o soluție excelentă pentru bugetele restrânse: mașina de spălat semiautomată. Dacă ți s-a stricat cea veche și cauți o variantă low-cost, vestea bună ți-o dau chiar aceste modele, pe care le poți cumpără la un preț de cel mult 500 de lei.

Tot prin intermediul statisticilor am reușit să deprindem și faptul că cele mai multe mașini de spălat au prețul cuprins între 1000 – 1500 de lei. Noi suntem de părere că aceste costuri pot fi suportate de orice persoană ce dorește un electrocasnic  fiabil, eficient, dotat cu câteva funcții și design plăcut.

Avem un exemplu concret al unei mașini de spălat rufe Whirlpool cu tehnologia “Al șaselea simt”, o capacitate de 7 kg, 1200 de rotații pe minut, clasă energetică A+++, ecran de control ce beneficiază de tehnologia Smart și o mulțime de programe de spălare.

masina de spalat whirlpool
Mașină de spălat Whirlpool

Denumirea brandului este cât se poate de sugestivă pentru domeniul mașinilor de spălat. Nu degeaba este și unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați producători. Au o gamă foarte largă de produse de toate tipurile și prețurile.

Orice cumpărător își poate găsi cu ușurință o mașină de spălat Whirlpool, indiferent de preferințele sale sau de bugetul de care dispune pentru a intra în posesia unui electrocasnic care să atingă performanțe de top sau minimul de eficiență de care ai nevoie.

masina de spalat samsung
Mașină de spălat Samsung

V-ați obișnuit cu numele Samsung ori de câte ori accesați categoria de electronice și electrocasnice. Brandul ocupă de ceva timp o poziție în clasamentul producătorilor de mașini de spălat la fel de bună precum cea pe care a căpătat-o în categoria telefoanelor inteligențe.

De la mașini de spălat rufe ieftine și până la modele de ultimă generație, cu un număr foarte mare de funcții, afișaj electronic, digital sau chiar smart, format slim, verticale sau frontale, lista exemplelor de caracteristici ale mașinilor de spălat Samsung poate continua.

masina de spalat arctic
Mașină de spălat Arctic

Un brand românesc despre care nu vom vorbi doar pentru că are o însemnătate anume pentru noi, ca români, însă suntem conștienți că discutăm de un producător cu o experiență foarte mare nu doar pentru tematica acestei pagini, ci la nivelul întregii game de electronice și electrocasnice.

Însuși vechimea și felul în care a reușit să păstreze încrederea cumpărătorilor în tot acest timp denotă faptul că brandul își propune să meargă doar în direcția progresului și să aducă pe piață mașini de spălat din ce în ce mai bune.

masina de spalat hotpoint
Mașină de spălat Hotpoint

Nu e întâmplător ca produsele lor să primească de cele mai multe ori doar păreri pozitive din partea cumpărătorilor. Interesul celor de la Hotpoint este de acela de a aduce pe piață cele mai bune mașini de spălat rufe la prețuri cât mai mici.

Prețurile pot fi foarte ușor de verificat, însă de unde deducem cât de calitative sunt? Noi am ales câteva dintre produsele lor și am ajuns la concluzia că părerile oamenilor ce le-au achiziționat sunt cele mai sugestive dovezi ale eficienței.

masina de spalat indesit
Mașină de spălat Indesit

Este al doilea cel mai mare producător de electrocasnice din Europa și unul dintre cele mai sugestive nume în industria producerii de mașini de spălat. Aparatura lor se comercializează sub denumirea de Îndesit sau Hotpoint-Ariston.

Având strânse legături cu cele două branduri la fel de populare, au reușit să se dezvolte pe piață simultan și să atragă atenția unui număr cât mai mare de cumpărători doritori de a avea un electrocasnic modern și accesibil.

masina de spalat beko
Mașină de spălat Beko

Când vine vorba de electronice și electrocasnice, asigură-te că nu le omiți pe cele de la Beko. Poate ați fost obișnuiți cu electrocasnice mari sau mici, însă colaborarile cu alte nume le-au permis să se extindă și pe alte nișe. Putem luă că exemplu laptopurile produse în parteneriat cu Lenovo.

Până în prezent, sortarea descrescătoare în funcție de relevanța brandului a făcut doar ca mașinile de spălat de la Beko să iasă și mai ușor în evidența cumpărătorilor încântați să ofere un feedback pozitiv fiecărui dispozitiv cumpărat.

masina de spalat electrolux
Mașină de spălat Electrolux

Electrolux este un producător suedez care are o gamă de produse vastă, alcătuită din mașini de spălat de toate tipurile: verticale, cu încărcare frontală sau încorporabile pentru a oferi locuinței un design minimalist cu tentă modernă.

Mașinile lor de spălat rufe sunt foarte apreciate când vine vorba de modul în care reușesc să automatizeze întreg procesul de spălare prin implementarea unui număr tot mai mare de funcții. Sunt foarte apreciați pentru uscătoarele de rufe pe care le comercializează.

masina de spalat lg
Mașină de spălat LG

După cum bine știm, LG este nelipsit când vine vorba de aparate eletronice pentru casă sau gadgeturi. A fost întotdeauna cu un pas în fața competitorilor la fiecare tehnologie. Vom lua exemplul televizoarelor OLED, fiind primul brand care le-a comercializat.

Cât despre mașinile de spălat rufe LG, aproape orice funcție despre care știați că poate fi implementată pe un electrocasnic de acest fel se poate regăsi la unul dintre produsele lor. O să vă lăsăm pe voi să descoperiți mai multe detalii.

dispenser detergent
Dispenser automat de detergent

Unele mașini de spălat pot fi alimentate cu detergent care să dureze pentru câteva spălări, fără a mai fi nevoie să o alimentezi de fiecare dată când o pornești. De asemenea, detergentul va fi utilizat în funcție de materialul țesăturilor sau de programul ales.

cuva otel inoxidabil
Cuvă din oțel inoxidabil

Acest material este foarte fiabil și poate face față mult mai bine vitezelor mari pe care le atinge vasul interior.  Cu această ocazie, se extrage mult mai multă apă din materialul textil și poți reduce considerabil timpul destinat uscării rufelor.

temperatura masina de spalat
Control termic

Temperatura apei folosite de cea mai bună mașină de spălat rufe era reglată prin simplul amestec a unei cantități de apă rece cu apă caldă, existând o proporție presetata în urma căreia să se obțină un volum de apă la o anumită temperatură.

Această funcție de control termic pur și simplu încălzește la o valoare termică adecvată setărilor pe care le vei alege înainte de a porni programul de spălare.

alerta ciclu spalare
Alertă terminare ciclu de spălare

Ori de câte ori se încheie un ciclu complet de spălare, mașina de spălat produce un sunet care te avertizează că e timpul să scoți hainele din cuvă și să le pui într-un uscător de rufe electric sau un suport de uscare.

clatire masina de spalat
Ciclu suplimentar de clătire

După terminarea spălării, doar prin apăsarea unui buton poți activa un ciclu suplimentar care să îți clătească hainele. Cu ajutorul său poți scăpa de detergentul care poate rămâne pe haine în cazul în care nu a fost bine indeparat.

De asemenea, poți folosi această funcție pentru a îndepărta murdăria sau părul provenit de la animalele de companie fără a fi nevoie să pornești un ciclu de spălare atunci când nu este neapărată nevoie.

pornire intarziata
Pornire întârziata

Vrei să pornești mașina de spălat, însă e o oră care nu e prea rezonabilă pentru a porni un electrocasnic atât de  zgomotos și ai prefera să ai posibilitatea de a porni spălarea peste câteva ore, timp în care știi că nu ar deranja pe nimeni zgomotul produs.

Cele mai bune mașini de spălat au funcția de pornire întârziata. Poți alege o perioadă de câteva zeci de minute sau chiar câteva ore la sfârșitul căreia mașina să pornească automat și să înceapă un ciclu de spălare pe care l-ai selectat.

Articole informative
282 Comentarii
 1. Raspunde
  Craciun Elena
  noiembrie 7, 2018 la 9:21 am

  Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa aleg o masina de spalat cu uscator pret pana in 2300 lei, capacitate nu f mare, cat de cat silentioasa, intre LG Direct Drive, Samsung EcoBuble sau Hotpoint Ariston Aqualtis
  Multumesc

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   noiembrie 9, 2018 la 6:20 pm

   Buna ziua. Va recomandam acest model de masina de spalat rufe cu uscator. Are o garantie de 5 ani, motorul este ProSmart Inverter care asigura un control mai bun la centrifugare si un zgomot mai redus, fiind unul dintre modelele cu o capacitate destul de mare.

 2. Raspunde
  Alexandru
  octombrie 31, 2018 la 12:35 am

  Buna seara.
  Am dori sfatul dvs. legat de achizitionarea unei masini de spalat. Am avut un Ariston de 15 ani care si-a trait traiul.
  Ce ne puteti sfatui sa cumparam, luand in considerare urmatoarele cerinte:
  – bugetul pana in 2.000 lei,
  – fara uscator,
  – ce recomandati intre LG, Samsung, Beko, adica ne intereseaza sa aiba motor Invertor, ori Direct Drive etc.,
  – 3 membri ai familiei,
  – fiabilitate, durabilitate ca modelele mai vechi, adica sa nu pice dupa 5-8 ani de folosire,
  – sa aiba programe pentru doar cateva rufe mai putin murdare, dar si pentru paturi sau pilote.
  Multumim mult si asteptam un raspuns.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   noiembrie 2, 2018 la 1:49 pm

   Buna ziua,

   Va recomandam acest model cu motor inverter, ideala pentru o familie cu mai multi membrii. Puteti despista eventualele nereguli cu ajutorul aplicatiei. Este un model nou, cu mai multe programe si fucntionalitati, clasa energetica superioara si un design unic. Mai multe informatii si pareri veti gasi si pe site.

 3. Raspunde
  Strugariu
  octombrie 12, 2018 la 12:43 pm

  Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o recomandare….dupa zeci de ore petrecute pe diverse site uri am ramas la 3 masini de spalat si as avea nevoie de o parere. Atasez urmatoarele link uri :
  1. Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W, Direct Drive, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb , 60 cm Argintiu
  2. Masina de spalat rufe Whirlpool FreshCare+ FWG71484W EU, 6th- Sense, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb
  3. Masina de spalat rufe Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE, 7 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, 60 cm, Alb

  Va multumesc frumos!

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 30, 2018 la 4:10 pm

   Comparand cele 3 produse mentionate, va sfatuim sa achizitionati modelul Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE deoarece are un concum mai mic de apa, un nivel de zgomot mai mic, mai multe programe la spalare si alte functii noi care contribuie la rezistenta si fiabilitatea acesteia.

   • Raspunde
    Ella
    noiembrie 1, 2018 la 12:49 pm

    Buna ziua, va rog sa ma ajutati in alegerea unei mașini de spălat. Doresc sa o achiziționeze petru părinți așadar primează sa fie o masina rezistentă, fiabilă și durabilă. Părinții mei sunt departe de a fi în pas cu tehnologia așa că trebuie să fie ușor de folosit/ programat. Capacitatea undeva la mijloc…maxim 7kg… clasa energetica cat mai mare. Inițial eram gata sa achiziționeze un Hot Point ( aici am intalnit câteva recenzii negative si m-am răzgândit) si Whirlpool ( asta au avut si înainte, după 15 ani si-a dat obștescul sfârșit) Samsung are cele mai bune recenzii dar nu stiu daca se vor descurca cu multitudinea de programe având în vedere că afisajul este in engleza.

    • mm
     Masini de spalat
     Administrator
     noiembrie 2, 2018 la 2:01 pm

     Buna ziua,

     O masina de spalat simplu de utilizat este aceasta. Cu ajutorul manualului, cu siguranta se vor descurca. Majoritatea brand-urilor incearca sa faciliteze utilizarea masinilor de spalat prin imbunatatirea functiilor acestora.

 4. Raspunde
  Andreea
  octombrie 9, 2018 la 4:48 pm

  Caut si eu masina de spalat rule incorporabila si cu functie de uscare si o clasa energetica peste A. Am vazut ca pe piata nu prea sunt, 1,2 modele per magazin si clasele energetice sunt in general B.
  Singura masina cu clasa A pe care am gasit-o este aceasta:
  https://www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-incorporabila-neff-1400-rpm-7-kg-spalare-4-kg-uscare-60-cm-v6540x1eu/pd/D8CTBVBBM/
  Depre Neff nu stiu prea multe decat ce am cautat acum ca este o marca nemteasca.
  Credeti ca merita banii?
  Multumesc

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 30, 2018 la 4:28 pm

   Buna ziua. Nu avem informatii despre acest brand, insa daca va doriti o masina de spalat care sa se incadreze in clasa energetica A, din punct de vedere al specificatiilor, este o masina de spalat buna. Daca luati in calcul achizitionarea unui model din clasa B, aveti mai multe optiuni, chiar si de la brand-uri cunoascute.

 5. Raspunde
  Sorina
  octombrie 6, 2018 la 8:35 pm

  Buna,

  Imi puteti recomanda o masina de spalat care sa acopere urmatoarele caracteristici?
  Una care sa includa si uscator si alta fara uscator, dar cu celelalte specificatii.
  -silentioasa (cel putin nu foarte zgomotoasa);
  -clasa energetica A+++;
  -garantie extinsa;
  -incarcare frontala;
  -dimensiuni mai mici;
  -capacitate pentru spalare de peste 6kg;
  -la care pot personaliza programele;
  -buget de aproximativ maxim 3000 Ron.

  Multumesc!

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 30, 2018 la 4:36 pm

   Pentru toate maisnile de spalat exista posibilitatea de a extinde garantia, incluzand un cost. Un model care sa aiba dimensiunile mai mic si fara uscator, este acesta.
   Cel de-al doilea model este cu uscator, il gasiti pe acest site. Este un model cu paciattate mare de spalare, motor smart inverter, un numar de programe variate si cu o clasa energetica superioara.

 6. Raspunde
  Ina
  septembrie 14, 2018 la 3:58 pm

  Buna ziua,

  Puteti sa imi indicati o masina de spalat rufe incorporabila cu incarcare frontala, 1400 rot/min(chiar si la programul scurt), clasa energetica A+++, buget max 3000lei.

  Multumesc.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 1, 2018 la 5:05 pm

   Aceasta masina de spalat are 1400 rpm, o incarcare de 7 kg, clasa energetica superioara, dotata cu un motor inverter, ceea ce genereaza un consum mai mic si reducerea nivelului de zgomot. Functia de adaptare a timpul de spalare va permite sa alegeti fiecare ciclu in functie de hainele pe care doriti sa le spalati.

 7. Raspunde
  Bogdan Pana
  septembrie 12, 2018 la 1:45 am

  Caut o masina de dimensiune clasica cu incarcare frontala intr-un buget de 2000-2500 ron (opote chiar 3000).

  Fluctuez intre Samsung WW80K5410UW/LE(pentru eco-bubble) si Electrolux EWF1487HDW2 sau AEG L7FEC41S (pentru functia de abur )

  Legat de motor ce imi recomandati ? Direct Inverter, MAGNET PERMANET sau OKO Inverter?

  Imi puteti recomanda ceva ? (eventual similar celor de mai sus)

  Multumesc anticipat

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 1, 2018 la 5:09 pm

   Legat de motor, va recomandam Direct Inverter. Analizand modelele pe care le-ati ales, diferente sunt intre ele. Depinde si ce doriti sa aiba masina de spalat, spre exemplu Aeg este cea mai mare ca si capacitate de spalare, insa cele mai multe functii le are modelul Samsung Eco Bubble AddWash WW80K5410UW/LE, ceea ce va recomandam. Acest model are motor inverter, scutind in acest fel energia si reducand zgomotul la spalare.

 8. Raspunde
  Olivian
  septembrie 11, 2018 la 6:03 pm

  Buna ziua! Am nevoie de o masina de spalat economica, garantie exitnsa, care spala bine si pe cat posibil mica.
  Dupa multe cercetari am gasit urmatoarele:

  1. https://www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-bosch-8-kg-1400-rpm-clasa-a-display-led-alb-wat28460by/pd/DQWZMMBBM/

  2. https://www.emag.ro/masina-de-spalat-rufe-whirlpool-supreme-care-6th-sense-9-kg-1400-rpm-clasa-a-direct-drive-60-cm-alb-fscr90425/pd/DK5KCMBBM/

  Nu mai are rost sa comentez de branduri ca ambele sunt in top.
  Masina Bosch din ce am auzit e facuta in Turcia, consuma mai putin decat Whirlpool si are 5 ani garantie.
  Masina Whirlpool cred ca e facuta in Italia (sper sa nu ma insel), e foarte silentioasa si e recunoscuta ca spala excelent.

  Ajutati-ma va rog sa ma decid.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   octombrie 1, 2018 la 5:10 pm

   Buna ziua. Va recomandam modelul Bosch WAT28460BY pentru ca asa cum ati spus si dumneavoastra acesta marca este silentioasa si consuma putin si mai presus de toate, sunt cunoscute pentru fiabilitate si durabilitate.

 9. Raspunde
  kamon
  august 26, 2018 la 10:33 pm

  Ce masina semiautomata cu funcţii de încalzire a apei şi storcator recomandati?

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   august 28, 2018 la 9:45 am

   Buna ziua. Va recomandam acest model. Este o masina de spalat semiautomata cu o capacitate de pana la 7 kg incarcare, uscator si posibilitatea de a spalat atat cu apa rece cat si cu apa calda. Este o masina pentru 4 membri, apa este evacuata prin cadere libera, are si un program rapid de 15 minute.

 10. Raspunde
  dragos
  august 17, 2018 la 7:43 am

  scuze pentru codul gresit,masina este Beko WTV8734XC0M.cat despre cea recomandata de dvs,Samnsung,am inteles ca au programe destul de lungi .multumesc pentru raspuns

  • Raspunde
   dragos
   august 17, 2018 la 7:49 am

   si ar mai fi BekoWTV8733XS0 CU USCATOR

   • Raspunde mm
    Masini de spalat
    Administrator
    august 20, 2018 la 4:30 pm

    BEKO HTV 8733 XS0 este o masina de spalat buna, raportandu-ne la specificatii si pret, iar in ceea ce priveste masina de spalat recomandata anterior, are un program rapid de 15 minute, insa nu are si uscator. Oricare dintre alegeri este buna, depinde si de ce va doriti dumneavoastra. Cu uscator sau fara.

 11. Raspunde
  dragos
  august 16, 2018 la 2:51 pm

  buna ziua!intre Beko WTV87335XCOM si LG F4J7TY1W CE MI RECOMANDATI?preturile sunt apropiate,au aceeasi capacitate,turatie,dar ce ar putea avea una si nu are cealalta?de ce amanunte sa ma leg in alegerea uneia sau alteia?multumesc anticipat pt raspuns

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   august 16, 2018 la 6:02 pm

   Buna ziua,
   Modelul de la Beko nu l-am gasit, ne puteti trimite din nou codul produsului? In ceea ce priveste modelul LG F4J7TY1W, este o masina buna, cu o clasa energetica superioara, un raport calitate-pret bun, insa daca ne dati mai multe informatii, va putem reocmanda un model care sa indeplineasca asteptarile dumneavoastra. Spre exemplu, acesta pe care l-am selectat in baza specificatiilor modelului de la LG.

 12. Raspunde
  AMIHAESEI
  iulie 2, 2018 la 12:12 pm

  Buna ziua,
  Am nevoie de un uscator de rufe cu o cantitate de 8kg, suntem o familie cu 2 copii micuti si un apartament micut.
  Avem un buget de 2500lei. Puteti sa ma ajutati cu cea mai buna aferta care sa fie ok ca si raport calitate-pret.
  Multumesc!

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   iulie 3, 2018 la 10:52 am

   Recomandarea noastra este acest model de uscator. Este un model cu condensare, datorita aburului, rufele ies mai putin sifonate, are o incarcare de 8 kg, functia de programare, mai multe programe de uscare, in functie de tesauri, clasa energetica superioara.

1 2 3 4 13

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled