Oricât de mult ți-ai dori, nu poți scăpa de rufele murdare. O mașină de spălat rufe ieftină care este aptă să-ți fie alături timp de câțiva ani fără a se strica este tot ceea ce ai nevoie. Prețurile nu sunt atât de ieftine pe cât ai spera.

Dacă vechea mașină ți s-a stricat, poți avea un motiv de îngrijorare analizând prețurile lor. Pe de altă parte, ai libertatea ca de această dată să fii mai bine informat în punctul achiziției și să alegi una dintre cele mai bune mașini de spălat rufe pentru tine.

Prețurile pot să difere în funcție de tipul de mașină de spălat, de capacitate sau de funcționalitățile pe care ți le oferă. Având suficiente detalii despre fiecare dintre aceste caracteristici, îți va fi mult mai ușor să o achiziționezi pe cea potrivită.

Tipul mașinii de spălat poate aduce un plus de confort. Unele pot fi mai dificil de încărcat, însă sunt mai spațioase și e mult mai ușor să scoți rufele din cuvă de îndată ce procesul de spălare a luat sfârșit. De aceea există două tipuri de mașini de spălat rufe pe care urmează a ți le prezenta.

tipuri
masina de spalat incarcare frontala
Mașină de spălat rufe cu încărcare frontala

De obicei acestea sunt și cele mai scumpe modele de pe piață, asta din cauza faptului că sunt recunoscute pentru curățarea eficientă a rufelor, precum și modului în care tratează țesăturile. Un alt avantaj al lor este cantitatea de apă utilizată.

În timp ce se folosește un volum redus de apă, e de la sine înțeles că e nevoie de mai puțin detergent, deci banii pe care îi dai în plus pe o mașină cu încărcare frontală ajung să fie economisiți chiar prin intermediul consumabilelor.

Cuva se învârte la o viteză mult mai mare, permițând o extractie rapida a apei, precum și capabilitatea de uscare. Cu toate acestea, viteza nu este în mod cert un avantaj, în special din cauza faptului că poate cauza vibrații destul de puternice.

Unele podele pot absorbi foarte bine vibrațiile în funcție de materialul din care sunt realizate. Spre exemplu, lemnul nu este unul dintre cele mai prietenoase materiale pentru acest fenomen fizic. Clasica gresie de baie este mai mult decât perfectă.

masina de spalat verticala
Mașină de spălat rufe verticală

Pentru această gamă de produse vă recomandăm mașinile de spălat rufe verticale cu agitator, deoarece electrocasnicele dotate cu acest accesoriu costă mai puțin și sunt mai rapide față de cele de la care elementul lipsește.

Sunt cunoscute drept mașini de spălat de înaltă eficientă, fiind mai bune la curățare, foarte atente la materialele textile pretențioase. În ciuda volumului foarte mare, cantitatea de apa este cât se poate de mică, deci consumabilele nu reprezintă o problemă.

Modelele cu agitator se învârt foarte repede și îndepărtează eficient umezeala din rufe, scurtând cu mult timpul pe care îl atribui uscării hainelor. Cu toate acestea, e posibil ca viteza prea mare să amestece mult prea mult hainele.

Cele mai ieftine mașini de spălat rufe sunt cele ce se regăsesc în gama electrocasnicelor verticale și reprezintă o soluție foarte bună pentru a evita costurile în care te-ai implica atunci când ai lua ca punct de reper pentru viitoare achiziție o mașină de spălat cu încărcare frontală. 

De cât spațiu am nevoie?

În principiu, o mașină de spălat rufe are o lățime de aproximativ 60 cm. Vom prelua un exemplu concret al unui model obișnuit de mașină de spălat ale cărei coordonate dimensionale arată cam așa: 84 x 60 x 41.5 (înălțime x lățime x adâncime – toate măsurate în centimetri).

Acestea ar fi doar dimensiunile electrocasnicului propriu-zis, însă e clar că nu poți să îl poziționezi în așa fel încât să fie lipit de perete sau de alte obiecte din apropierea sa, precum un uscător de rufe sau un dulap de baie.

În spatele mașinii de spălat rufe trebuie să existe un spațiu liber de cel puțin 10 – 15 cm, pe când în părțile laterale e suficient să existe o distanță de 2 – 3 cm între dispozitiv și perete sau alte electronice, corpuri de mobilier sau perete.

E absolut necesar acel spațiu din spatele mașinii de spălat deoarece acolo sunt poziționate câteva elemente care fac posibilă alimentarea cu apa sau scurgerea celei deja folosite. De asemenea, există și un sistem de ventilație al mirosurilor.

schita dimensiuni masina de spalat
capacitate
Capacitate

Mașinile cu volum mai mare aduc și câțiva centimetri buni în plus la lățimea dispozitivului, la fel întâmplându-se și în cazul uscătoarelor de rufe. Dacă ești de părere că un volum mai mare îți va fi de folos, asigură-te că beneficiezi de suficient spațiu în încăpere.

O cuvă cu capacitate mai mare este un element de bază pentru cele mai bune mașini de spălat rufe, curățând o multitudine de haine simultan. În cazul în care se strâng foarte multe rufe, chiar și un litru un plus te poate scuti de un proces de spălare.

Un alt avantaj al volumului îl constituie însuși libertatea de a spăla acele obiecte vestimentare care nu ar încăpea într-o mașină de spălat rufe de 5kg sau mai puțin, precum o pătură de pat sau un palton de iarnă.

clasa energetica
Clasa energetică

Față de alte aparate electrocasnice, mașina de spălat rufe are un consum ușor nefavorabil, sau cel puțin așa ar trebui să se întâmple. În realitate, cumpărătorul inteligent va alege întotdeauna un model cu clasă energetică ce favorizează consumul redus.

S-a renunțat de mult la acele modele cu clasă energetică B, în prezent fiecare dintre ele fiind reprezentat doar de cele mai economice tehnologii. Conform statisticilor oferite de magazinele online, peste 65% dintre electrocasnicele de spălat rufe au o clasă energetică A+++.

Tabelul de comparație de mai sus vă va ajută să înțelegeți pe ce poziție s-ar situa mașina ta de spălat rufe în clasamentul consumului de energie electrică.

pretul
Prețul

Nu putem ști ce așteptări are fiecare persoană atunci când caută printre cele mai bune mașini de spălat rufe în speranța că va găsi una eficientă, economică și ieftină. E cât se poate de clar că poți găsi o mașină de spălat indiferent de bugetul pe care îl ai.

Îți dorești o mașină de spălat foarte ieftină? Avem o soluție excelentă pentru bugetele restrânse: mașina de spălat semiautomată. Dacă ți s-a stricat cea veche și cauți o variantă low-cost, vestea bună ți-o dau chiar aceste modele, pe care le poți cumpără la un preț de cel mult 500 de lei.

Tot prin intermediul statisticilor am reușit să deprindem și faptul că cele mai multe mașini de spălat au prețul cuprins între 1000 – 1500 de lei. Noi suntem de părere că aceste costuri pot fi suportate de orice persoană ce dorește un electrocasnic  fiabil, eficient, dotat cu câteva funcții și design plăcut.

Avem un exemplu concret al unei mașini de spălat rufe Whirlpool cu tehnologia “Al șaselea simt”, o capacitate de 7 kg, 1200 de rotații pe minut, clasă energetică A+++, ecran de control ce beneficiază de tehnologia Smart și o mulțime de programe de spălare.

masina de spalat whirlpool
Mașină de spălat Whirlpool

Denumirea brandului este cât se poate de sugestivă pentru domeniul mașinilor de spălat. Nu degeaba este și unul dintre cei mai cunoscuți și mai apreciați producători. Au o gamă foarte largă de produse de toate tipurile și prețurile.

Orice cumpărător își poate găsi cu ușurință o mașină de spălat Whirlpool, indiferent de preferințele sale sau de bugetul de care dispune pentru a intra în posesia unui electrocasnic care să atingă performanțe de top sau minimul de eficiență de care ai nevoie.

masina de spalat samsung
Mașină de spălat Samsung

V-ați obișnuit cu numele Samsung ori de câte ori accesați categoria de electronice și electrocasnice. Brandul ocupă de ceva timp o poziție în clasamentul producătorilor de mașini de spălat la fel de bună precum cea pe care a căpătat-o în categoria telefoanelor inteligențe.

De la mașini de spălat rufe ieftine și până la modele de ultimă generație, cu un număr foarte mare de funcții, afișaj electronic, digital sau chiar smart, format slim, verticale sau frontale, lista exemplelor de caracteristici ale mașinilor de spălat Samsung poate continua.

masina de spalat arctic
Mașină de spălat Arctic

Un brand românesc despre care nu vom vorbi doar pentru că are o însemnătate anume pentru noi, ca români, însă suntem conștienți că discutăm de un producător cu o experiență foarte mare nu doar pentru tematica acestei pagini, ci la nivelul întregii game de electronice și electrocasnice.

Însuși vechimea și felul în care a reușit să păstreze încrederea cumpărătorilor în tot acest timp denotă faptul că brandul își propune să meargă doar în direcția progresului și să aducă pe piață mașini de spălat din ce în ce mai bune.

masina de spalat hotpoint
Mașină de spălat Hotpoint

Nu e întâmplător ca produsele lor să primească de cele mai multe ori doar păreri pozitive din partea cumpărătorilor. Interesul celor de la Hotpoint este de acela de a aduce pe piață cele mai bune mașini de spălat rufe la prețuri cât mai mici.

Prețurile pot fi foarte ușor de verificat, însă de unde deducem cât de calitative sunt? Noi am ales câteva dintre produsele lor și am ajuns la concluzia că părerile oamenilor ce le-au achiziționat sunt cele mai sugestive dovezi ale eficienței.

masina de spalat indesit
Mașină de spălat Indesit

Este al doilea cel mai mare producător de electrocasnice din Europa și unul dintre cele mai sugestive nume în industria producerii de mașini de spălat. Aparatura lor se comercializează sub denumirea de Îndesit sau Hotpoint-Ariston.

Având strânse legături cu cele două branduri la fel de populare, au reușit să se dezvolte pe piață simultan și să atragă atenția unui număr cât mai mare de cumpărători doritori de a avea un electrocasnic modern și accesibil.

masina de spalat beko
Mașină de spălat Beko

Când vine vorba de electronice și electrocasnice, asigură-te că nu le omiți pe cele de la Beko. Poate ați fost obișnuiți cu electrocasnice mari sau mici, însă colaborarile cu alte nume le-au permis să se extindă și pe alte nișe. Putem luă că exemplu laptopurile produse în parteneriat cu Lenovo.

Până în prezent, sortarea descrescătoare în funcție de relevanța brandului a făcut doar ca mașinile de spălat de la Beko să iasă și mai ușor în evidența cumpărătorilor încântați să ofere un feedback pozitiv fiecărui dispozitiv cumpărat.

masina de spalat electrolux
Mașină de spălat Electrolux

Electrolux este un producător suedez care are o gamă de produse vastă, alcătuită din mașini de spălat de toate tipurile: verticale, cu încărcare frontală sau încorporabile pentru a oferi locuinței un design minimalist cu tentă modernă.

Mașinile lor de spălat rufe sunt foarte apreciate când vine vorba de modul în care reușesc să automatizeze întreg procesul de spălare prin implementarea unui număr tot mai mare de funcții. Sunt foarte apreciați pentru uscătoarele de rufe pe care le comercializează.

masina de spalat lg
Mașină de spălat LG

După cum bine știm, LG este nelipsit când vine vorba de aparate eletronice pentru casă sau gadgeturi. A fost întotdeauna cu un pas în fața competitorilor la fiecare tehnologie. Vom lua exemplul televizoarelor OLED, fiind primul brand care le-a comercializat.

Cât despre mașinile de spălat rufe LG, aproape orice funcție despre care știați că poate fi implementată pe un electrocasnic de acest fel se poate regăsi la unul dintre produsele lor. O să vă lăsăm pe voi să descoperiți mai multe detalii.

dispenser detergent
Dispenser automat de detergent

Unele mașini de spălat pot fi alimentate cu detergent care să dureze pentru câteva spălări, fără a mai fi nevoie să o alimentezi de fiecare dată când o pornești. De asemenea, detergentul va fi utilizat în funcție de materialul țesăturilor sau de programul ales.

cuva otel inoxidabil
Cuvă din oțel inoxidabil

Acest material este foarte fiabil și poate face față mult mai bine vitezelor mari pe care le atinge vasul interior.  Cu această ocazie, se extrage mult mai multă apă din materialul textil și poți reduce considerabil timpul destinat uscării rufelor.

temperatura masina de spalat
Control termic

Temperatura apei folosite de cea mai bună mașină de spălat rufe era reglată prin simplul amestec a unei cantități de apă rece cu apă caldă, existând o proporție presetata în urma căreia să se obțină un volum de apă la o anumită temperatură.

Această funcție de control termic pur și simplu încălzește la o valoare termică adecvată setărilor pe care le vei alege înainte de a porni programul de spălare.

alerta ciclu spalare
Alertă terminare ciclu de spălare

Ori de câte ori se încheie un ciclu complet de spălare, mașina de spălat produce un sunet care te avertizează că e timpul să scoți hainele din cuvă și să le pui într-un uscător de rufe electric sau un suport de uscare.

clatire masina de spalat
Ciclu suplimentar de clătire

După terminarea spălării, doar prin apăsarea unui buton poți activa un ciclu suplimentar care să îți clătească hainele. Cu ajutorul său poți scăpa de detergentul care poate rămâne pe haine în cazul în care nu a fost bine indeparat.

De asemenea, poți folosi această funcție pentru a îndepărta murdăria sau părul provenit de la animalele de companie fără a fi nevoie să pornești un ciclu de spălare atunci când nu este neapărată nevoie.

pornire intarziata
Pornire întârziata

Vrei să pornești mașina de spălat, însă e o oră care nu e prea rezonabilă pentru a porni un electrocasnic atât de  zgomotos și ai prefera să ai posibilitatea de a porni spălarea peste câteva ore, timp în care știi că nu ar deranja pe nimeni zgomotul produs.

Cele mai bune mașini de spălat au funcția de pornire întârziata. Poți alege o perioadă de câteva zeci de minute sau chiar câteva ore la sfârșitul căreia mașina să pornească automat și să înceapă un ciclu de spălare pe care l-ai selectat.

Articole informative
282 Comentarii
 1. Raspunde
  George Ungur
  mai 21, 2018 la 3:42 pm

  O masina de spalat cu mai multe trepte de temperatura? Caut ceva care sa nu fie foarte costisitor, sa aiba un program rapid de spalare, dar si o capacitate de incarcare de minim 7 kg. Multumesc

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 22, 2018 la 3:45 pm

   Modelul acesta are mai multe trepte de temperatura, un program rapid de 30 de minute, 8 kg la incarcare si pretul este destul de accesibil. Permite spalarea hainelor mai usor, chiar si in momentul in care ati omis sa puneti unele articole prin simpla adaugare a acestora.

 2. Raspunde
  Vio
  mai 21, 2018 la 7:17 am

  M-ar interesa unde se fabrica AEG. Au fost preluați de Miele?

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 21, 2018 la 11:59 am

   Buna ziua. DIn ultimele informatii pe care le detinem, AEG face parte din brand-ul Electrolux. Majoritatea masinilor de spalat se fabrica in Germania.

 3. Raspunde
  Andreea
  mai 17, 2018 la 10:35 pm

  Buna ziua,

  Sunt in cautarea unei masini de spalat rufe cu uscator.Nu sunt cunoscatoare, in mare parte ma uit la clasa energetica,nivelul de zgomot si feedback-ul dat de cei care au achizitionat deja produsul.Am observat ca in general masinile de spalat rufe cu uscator au clasa energetica A, nu prea am gasit cu A+,A++ sau mai mult.Este corect? Imi puteti face o recomandare?Bugetul alocat este de 2500-3000 RON.
  Multumesc anticipat

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 18, 2018 la 4:09 pm

   Buna ziua. Da, majoritatea masinilor de spalat cu uscator sunt incadrate in clasa A. Recomandarea noastra este Electrolux Dual-Care EWW1696SWD deoarece este un model silentios, are un program rapid de uscare si spalare in doar o ora pentru o cantitate mai mica de rufe, aburul are rolul de evita formarea cutelor pe haine sau sifonarea acestora.

 4. Raspunde
  Ifrim Ana
  mai 15, 2018 la 3:29 pm

  Mi-a luat ceva vreme sa citesc comentariile, dar cu toate astea as avea nevoie de o parere cu privire la acest model Samsung WW70J5345FW/LE. Motivul pentru care l-am ales este ca am vazut ca spala si la temperaturi mai scazute, ma gandesc ca este valabil pentru toate programele, nu? Cam asta este ceea ce imi doresc de la o masina de spalat, daca aveti o alternativa, in mare parte sa corespunda cu specificatiile acesteia.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 16, 2018 la 3:50 pm

   Buna ziua. Intr-adevar, modelul Samsung WW70J5345FW/LE spala rufele si la temperaturi scazute pentru ca datorita tehnologiei Eco Bubble, detergentul este la fel de bine dizolvat ca atunci cand spalati la temperaturi inalte. Spre deosebire de alte masini de spalat, aceasta are un program special pentru pete, cu depanare simpla prin telefonul mobil. Spor la cumparaturi!

 5. Raspunde
  Narcis
  mai 12, 2018 la 2:56 pm

  Cu toate ca am zis ca ma descurc singur cu masina de spalat, m-am hotarat sa va scriu. Avem in plan sa luam o masina slim, care sa aiba si un program rapid. Acum ca am vazut ca exista mai multe variante, cum aleg brand-ul? Am setat un buget de maxim 1400 de lei.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 13, 2018 la 2:58 pm

   Ei bine, in principiu masina de spalat trebuie sa aiba cat mai multe functii, ceea ce se cauta este un nivel mai redus de zgomot si consum, diferite programe de spalare, iar in suma pe care ati mentionat-o, va recomandam acest model de masina de spalat rufe slim.

 6. Raspunde
  Radu
  mai 12, 2018 la 11:21 am

  Buna ziua! Doresc sa cumpar o noua masina de spalat, iar cea veche sa o incredintez furnizorului. Sunt conditionat de latimea deschiderii usii de la baie, deschidere doar de 50,5cm. In aceste conditii, noua masina ar trebui sa aiba o adancime sau o latime putin mai mica de 50,5cm, astfel incat sa o pot aduce in incinta baii. Prefer un produs cu meniu in limba romana (pentru o persoana in varsta), panou de comanda simplu, cu reglarea separata a temperaturii, incarcare frontala, cu un program de spalare si pentru paturi sau pilote. O masina robusta, fara trepidatii ori zgomot excesiv. Va multumesc.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 14, 2018 la 2:52 pm

   Buna ziua! Pentru ceea ce aveti nevoie, am ales un model cu adancimea mai mica de 40 de cm, astfel incat sa intre in spatiul dorit. Este un model cu incarcare frontala, slim, pentru ca acest tip de masini corespunde masurilor. Are 1200 de RPM, silentioasa, usor de folosit si economica. O gasiti pe acest site.

 7. Raspunde
  Mariana Tane
  mai 9, 2018 la 1:36 pm

  Cum functioneaza tehnologia aceea cu Eco bubble de la samsung? As vrea sa cumpar o masina de spalat si vad ca toate au diferite tehnologii, pe mine ma intereseaza sa spele si la temperaturi mai scazute, stiu ca masinile de spalat consuma destul de mult ca sa incalzeasca apa,

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 10, 2018 la 1:40 pm

   Buna ziua. Modelul Samsung WW70J5545FW/LEvine cu tehnolgia Eco Bubble, avand rolul de a curata la fel de bine la temperaturi scazute, protejand hainele si economiseste energie. De asemnea, are un sertar StayClean in care nu ramane detergent.

 8. Raspunde
  Mihaela Mocanu
  mai 8, 2018 la 10:15 am

  Buna ziua! Ma intereseaza o masina de spalat verticala clasa A+++ de minim 6 kg si 1000 turatii/min. pret max 1700 lei

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 8, 2018 la 3:29 pm

   Buna ziua. Va recomandam masina de spalat Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE. Are capacitatea de incarcare de 7 kg, 1400 RPM, clasa energetica A+++. Desi este o masina cu o incarcatura destul de mare, designul este unul placut, ingust. Datorita functionarii inteligente, masina de spalat este mai durabila, vine cu un sistem de identificare a problemelor, recomandand in acelasi timp si solutiile potrivite. Are un program rapid de spalare, optiunea de curatare automata a tamburului si posibilitatea de a adauga haine in timpul spalarii.

 9. Raspunde
  Grigore
  mai 6, 2018 la 5:03 pm

  Am vazut un model de hotpoint slim care are un pret destul de bun si sunt tentat sa o cumpar. Ideea este ca nu prea inteleg cum functioneaza sistemul acesta cu inlaturarea petelor. Eu lucrez in constructii, deci am hainele mai tot timpul patate, am ales modelul WMSD723B si ma intereseaza daca este bun.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 7, 2018 la 5:09 pm

   Acest model vine cu o tehnologie denumita anti-stain pentru a inlatura petele dificile, pornind de la o temperatura de 40 grade pana la 43, indepartand fiecare murdarie fara a afecta tesatura. Este un model cu o capacitate de incaracre de 7 kg, clasa A+++, super silentios datorita modelului de motor, dar si economic dispunand de functia ecotech.

 10. Raspunde
  Claudiu
  mai 4, 2018 la 4:11 pm

  Am vazut ca aveti o recomandare de la Whirlpool. Sunt client de atatia ani, iar acum sunt in cautarea unui model cu uscator. Ce sfat imi oferiti? sunt eficiente? merita sa cum un model 2-in-1 sau mai bine le iau separat?

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 5, 2018 la 3:18 pm

   Sunt masini bune de spalat, iar o varianta optima pentru una cu uscator este aceasta. Este avantajos din punct de vedere al investitie sa luati o masina doi in 1 si nu este necesar sa folositi de fiecare data uscatorul, aceasta fiind o masina cu o capacitate mare de uscare.

 11. Raspunde
  Georgian
  mai 2, 2018 la 11:07 am

  Ma puteti sfatui pentru o masina de spalat rufe? Vreau sa profit de perioada asta a reducerilor si am un buget de 2500 de lei pe care vreau sa-l cheltuiesc pe o masina care sa tina mai multi ani. Cred ca modelele actuale sunt mai performante, cel putin asa sper. Ma bazez pe voi, suntem o familie numeroasa, deci un model mai economic si mai mare.

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 3, 2018 la 2:42 pm

   Denumita Add-Wash, aceasta masina de spalat rufe va permite sa adaugati rufele pe care doriti in timp ce spala, desi are dimensiunile mai mici, capacitatea de incarcare este recomandata pentru o familie cu mai multi membrii, pana la 8 kg, tehnologia Bubble inlatura etele existente, fara sa mai fie nevoie de alte o produse de curatare. O gasiti pe acest site.

 12. Raspunde
  delia
  aprilie 28, 2018 la 9:38 pm

  Buna seara.
  As dori sa achizitionez o masina de spalat rufe cu incarcare frontala de 7-8 kg, clasa energetica A++ sau A+++, cu programe accesibile si variate ca timp de functionare. Buget aprox 2000 ron
  M-am orientat spre Samsung Eccobubble WW80K5410UW sau Grundig MSFGWN58482C.

  De asemenea ma intereseaza si un uscator de rufe cu pompa de caldura, buget 2500 ron.
  As vrea sa profit de ofertele disponibile pana in 2.05.2018.
  Daca aveti alte recomandari sunt deschisa.
  Multumesc mult
  Delia

  • Raspunde mm
   Masini de spalat
   Administrator
   mai 1, 2018 la 9:38 am

   Buna ziua. Dintre cele doua modele mentionate, va recomandam Samsung Eco Bubble AddWash WW70K5410UW/LE. Are 7 kg capacitatea de incarcare, clasa energetica A+++, Motor Inverter cu o garantie de 10 ani a motorului, asigurand un nivel mai redus de zgomot in comparatie cu alte masini de spalat, usor de folosit.
   In ceea ce priveste uscatorul de rufe, acest model Electrolux PerfectCare800 EW8H458B este dotat cu pompa de caldura, capacitatea de uscare este de 8 kg, display touch LCD, Motor Inverter, tehnologiiile folosite sunt alese pentru a pastra calitatea rufelor si a le usca in cele mai bune conditii.

1 2 3 4 5 6 13

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled