Mașină de spălat rufe cu uscător LG F1496ADP3 – review, prețuri și păreri

LG F1496ADP3
PUNCTE FORTE:
  • Capacitate mare de incarcare: 8kg
  • Clasa energetica eficienta
  • Numar ridicat de programe: 13
  • Nivel scazut de zgomot
  • Functii avansate: Invert Direct Drive, Smart Diagnosis, Baby Care, Daily Wash
  • Program special bumbac: DA
  • Program sport: DA
  • Durata program rapid: 30 de minute

Vrei sa o cumperi? Iata magazinele recomandate:

Review LG F1496ADP3

Această mașină de spălat oferă rezultate uluitoare, având integrat și un uscător de rufe performant, pentru ca hainele dumneavoastră să fie întotdeauna imaculate și gata pentru a fi purtate. Eficiența unui astfel de electrocasnic este dovedită în primul rând de tehnologia avansată utilizată, alături de experiența pe piață a gigantului LG, anii în domeniu recomandând brand-ul drept unul dintre cele mai bune la ora actuală.

Mașina de spălat rufe LG F1496ADP3 are un design atractiv, fiind ușor de integrat în căminul dumneavoastră, iar performanțele la care se ridică întrec orice așteptări ale consumatorului modern. Creată special pentru a satisface nevoile exigente ale unui cămin în cadrul căruia se spală în mod regulat o cantitate considerabilă de rufe, această mașină de spălat oferă rezultate excelente deoarece utilizează sisteme performante, adaptate oricărui tip de țesătură.

Motor cu performanțe uluitoare

Motorul acestui model de mașină de spălat este LG Direct Drive, un motor modern, atașat pe centrul tamburului în mod direct, fapt ce creează stabilitate, reducând la minim vibrațiile. De asemenea, are capacitatea de a reduce zgomotul emis, în timp ce zgomotele de frecare sunt eliminate în totalitate. Tehnologia modernă ajută ca acest modern să dețină cât mai puține piese care să dezvolte în timp semne de uzură, aplicarea direct pe tambur fiind extrem de eficace. Motorul amplifică și eficiența energetică, modul de aplicare eliminând orice scurgeri ale energiei.

Tehnologia LG atinge un nou nivel de eficacitate

Pentru a vă ușura munca, LG a dezvoltat o tehnologie revoluționară prin intermediul căreia să puteți demara un diagnostic al mașinii dumneavoastră de spălat, fără a fi nevoie de apelarea unui service, o sarcină care deseori se întinde pe perioade foarte lungi de timp datorită cererii mari. Cu ajutorul LG Smart Diagnosis, puteți afla în timp util ce se întâmpla cu mașina de spălat rufe, ce defecțiuni are și ce puteți face printr-o simplă apăsare de buton.

Folosind o aplicație specială pentru telefon (obișnuit sau smartphone), acest sistem intuitiv va genera diagnoza electrocasnicului, redând eventualele probleme ale mașinii de spălat și pașii de urmat pe mai departe. Un mod uluitor de eficientizare a procesului de diagnoză prin care economisiți timp și bani, iar mașina dumneavoastră de spălat va avea astfel o durată mai lungă de viață.

6 Funcții pentru spălarea și uscarea eficientă a hainelor

Rotire – Rotire prin mișcări de amploare și circulare asigură distribuirea rufelor în cuva mașinii pentru a fi spălate în mod eficient. Este o funcție potrivită mai ales hainelor de culoare albă.

Urcare – Coborâre – Pentru a evita scoaterea hainelor șifonat din mașina de spălat, funcția de uscare și coborâre dezlipește hainele în urma centrifugării.

Amestecare – Dacă mașina de spălat nu amestecă bine, riscați ca detergentul de rufe să se depună pe fundul cuvei, fapt ce îngreunează spălarea, iar hainele nu vor fi curățate. Amestecarea și clătirea ajută la îndepărtarea petelor prin mișcări rapide.

Legănare – Această funcție are rolul de a proteja țesăturile sensibile, eliminând mișcările de rotire standard cu mișcări mai line de legănare pentru ca hainele să nu se deterioreze sau să sufere modificări în urma spălării.

Filtrare – Funcția de filtrare a detergentului are rolul de a dizolva complet detergentul pentru o distribuire uniformă pe toate hainele puse în cuva mașinii. Rufele sunt umezite, iar viteza de rotire ajunge la 108 de rotații pe minut.

Rostogolire – Prin funcția de rostogolire hainele sunt învârtite fără ca mașina să emane un zgomot neplăcut deoarece sunt rostogolite sub nivelul apei, acestea neajungând în partea superioară.

Caracteristicile mașinii de spălat rufe LG F1496ADP3

O astfel de mașină de spălat are un consum de 1.36 kWh cu program standard, cu o eficiență energetică B, dar cea pentru centrifugare și spălare este A. Are o înălțime de 850 cm, lățime de 60 cm și o adâncime de 55 cm, dimensiuni care facilitează montarea în bucătăria, baia sau holul casei dumneavoastră. Cu o greutate de 62 de kg și o capacitate de 8 kg, iar a uscătorului de 4 kg, este potrivită pentru familiile cu 4 membrii.

Mașina de spălat LG F1496ADP3 deține 8 moduri de spălare, aceste programe fiind prielnice pentru hainele de bumbac, hainele de copii sau sport, dar și pentru spălarea rapidă a hainelor din lână. Funcțiile de siguranță de semnalizare a terminării programului și a detectării de spumă transformă acest electrocasnic într-un model exemplar, perfect pentru căminul unei familii.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled