LG F4DV710H1

LG F4DV710H1

Deal Score0

Masina de spalat ideala este aceea care distruge alergenii, astfel incat hainele dumneavoastra sa fie curate, sterilizate si impecabile de fiecare data. Daca aveti copii mici, o masina de spalat cu uscator precum LG F4J6TGOW este ideala deoarece distruge 99,9% dintre alergeni, precum acarienii care cauzeaza probleme respiratorii si alergii. Calitatea hainelor dumneavoastra, dar si a vietii dumneavoastra si a intregii familie va fi imbunatatita in mod considerabil cu ajutorul acestei masini de spalat. 

Categorie: Etichetă:

Masinade spalat LG F4DV710H1 are o capacitate de 9 kg si un uscator de 5k integrat. Detine tehnologii moderne brevetate LG precum 6 Motion Direct Drive si dispune de 10 ani de garantie. Rezultatele exceptionale oferite de aceasta masina de spalat sunt posibilie datorita materialelor de calitate utilizate pentru realizarea acesteia si accentuate de durata indelungata de garantie, fapt ce ofera siguranta si confort hainelor, dar su bugetului dumneavoastra.

Ca si caracteristici cheie, acest model de masina de spalat are capacitatea de a combate lupta cu alergenii prin intermediul functiei de spalare cu aburi. Astfel, sanatatea familiei dumneavoastra este protejata. De asemenea, spalarea otpima este posibila indiferent de tipul de tesatura datorita tehnologiilor moderne integrate, iar in ceea ce priveste vibratia si zgomotul din timpul funcitonarii, acestea sunt reduse la minim.

Masina de spalat cu uscator LG F4DV710H1

O masina de spalat trebuie sa raspunda afirmativ nevoilor gospodariei. Acest model dispune de capacitate mare atat pentru spalare, cat si pentru uscare, iar functia de adaugare articole este excelenta pentru persoanele mereu pe fuga. Spuneti adio ciorapilor uitati in cosul de rufe cu ajutorul functiei de Add item! Puteti adauga orice tip de rufe precum sosete, dar chiar si geci voluminoase. Indiferent de programul de spalare setat veti putea deschide usa pentru a aduaga articolele uitate. Usa poate fi deschisa pentru aprox. 3 secunde*

*Mecanismul de blocare a usii nu va fi eliberat daca temperatura apei ajunge deja la 40°C.

LG F4DV710H1Uscator de rufe integrat

Aceasta masina de spalat dispune si de un uscator performant pentru ca hainele dumneavoastra odata scoase sa arate impecabil si sa fie gata de purtat. Uscatorul LG beneficiaza de ultimele tehnologii de top din seria electrocasnicelor, oferind rezultate uluitoare si de lunga durata. Ideea de a avea un uscator integrat pentru masinile de spalat moderne este perfecta pentru spatiile mici. Cu o astfel de masina de spalat economisiti din spatiul de depozitare, ceea ce inseamna ca puteti avea propria spalatorie in debara, hol, baie sau bucatarie, fara a fi nevoie sa cedati o camera separata pentru intreaga aparatura necesara. De asemenea, fiind uscatorul integrat veti eocnomisi si bani deoarece nu veti fi nevoiti sa achizitionati un uscator separat. Bucurati-va astfel de haine curate si uscate in orice moment al zilei, la un pret accesibil.

Design si interfata moderne

In zilele noastre, versatilitatea si adaptabilitatea electrocasnicelor este extrem de importanta. Desi exista si optiunea de achizitionare  a incorporabilelor incorporate, si celelalte electorcansice trebuie sa se potriveasca in casa dumneavoastra. Armonia dintre electrocasnice, mobilier si design-ul general al casei conteaza extrem de mult si ajuta la setarea bunastarii persoanelor care convietuiesc impreuna. Asadar, o masina de spalat rufe nu trebuie doar sa spele, ci sa aiba si o serie de funcitonalitati moderne, adaptate nevoilor actuale. De asemenea, design-ul trebuie sa se poriveasca perfect cu celelalte elemente ale casei.

Informații suplimentare

Consum anual de energie (kWh)

1428, 274

Tip mașină de spălat

Cu uscător

Tip încărcare

Frontală

Tip încastrare

Standard

Clasă energetică

A+++

Capacitate de încărcare (kg)

10.5, 7

Viteză de centrifugare (rpm)

1400

Adâncime (cm)

56

Înălțime (cm)

85

Lățime (cm)

60

Nivel zgomot (dB)

71

Număr programe de spălare

14

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Fii primul care adaugi o recenzie la „LG F4DV710H1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nu există încă recenzii.

Related Products

Login/Register access is temporary disabled