Recomandam

Samsung WW60J3283LW/LE: mașină de spălat rufe – review, prețuri și păreri

samsung ww60j3283lw review
PUNCTE FORTE:
  • Capacitate de încărcare: 6k
  • Clasă energetică: A++
  • Număr ridicat de programe
  • Consum redus
  • Sistem de siguranță
  • Design plăcut
  • Zgomot redus
  • Cuvă din inox rezistentă și prietenoasă cu hainele

Vrei să o cumperi? Iată magazinele recomandate:

Review Samsung WW60J3283LW

samsung ww60j3283lw pret Pentru a te bucura de haine impecabil spălate, curățate, care își păstrează mai mult timp aspectul de proaspăt este indicat să achiziționezi o mașină de spălat rufe performantă. Mașina de spălat rufe Samsung WW60J3283LW este un astfel de produs electrocasnic! Un dispozitiv cu funcții și caracteristici speciale, conceput pentru a fi utilizat cu plăcere mulți ani.

Acesta mașină de spălat ce poartă marca Samsung este robustă, durabilă, intuitivă, ușor de utilizat și prietenoasă cu mediu înconjurător. Este concepută pentru a curăța eficient toate tipurile de țesături cu resurse minime!

 

Design modern, panou de control intuitiv

Modelul Samsung WW60J3283LW vine cu un design excepțional, este încăpătoare dar extrem de subțire, astfel că poate fi potrivită cu ușurință în orice încăpere a locuinței. Liniile curbe plăcute la atingere se îmbină perfect, pentru ca dispozitivul să ofere un aspect excepțional și o ergonomie aparte. Materialele utilizate în realizarea mașinii de spălat sunt de cea mai bună calitate. Tabla exterioară este tratată împotrivă coroziunii, cuva interioară este realizată din inox de cea mai bună calitate și are o durată de viață extinsă. Mașina de spălat rufe cu încărcare frontala este prevăzută cu ecran LED, pe care sunt afișate informații esențiale cu privire la starea mașinii, a programului în curs de desfășurare sau informații cu privire la temperatura apei și viteză de centrifugare.

Interfața este prietenoasă, intuitivă și ușor de utilizat. Butonul principal este poziționat în centru. Selectarea programelor se face rapid prin învârtirea acestuia în stânga sau în dreaptă. Butoanele de comandă se găsesc în apropierea ecranului LED și pot fi ușor accesate printr-o simplă apăsare. Programele de spălat sunt ușor de înțeles și ușor de accesat.

 

Funcții multiple care asigură spălarea eficientă a tuturor tipurilor de haine și țesături

Mașină de spălat rufe Samsung WW60J3283LW este prevăzută cu numeroase funcții care asigură curățarea eficientă a tuturor tipurilor de ștofe.

Cuvă mașinii permite o încărcătură generoasă, astfel ca nu veți fi nevoiți să curățați haine zilnic. Este ideală atât pentru familiile numeoase, cât și pentru familiile constituite din mai puțini membri. În cuvă încap cu ușurință 6 kg de haine, deci curățarea acestora poate fi realizată chiar și săptămânal. Lenjerile voluminoase și pilotele pot fi curățate eficient cu ajutorul acestui dispozitiv.

Mașină vine cu programe speciale care asigură spălarea excepțională a bumbacului, stofelor delicate dar și a țesăturilor sensibile precum lâna, casmirul sau dantela.  De asemenea are programe speciale care asigură curățarea eficientă a hainelor murdare și foarte murdare.  Un program excepțional extrem de apreciat de proaspetele mămici este cel de curățare „Baby Care”, care presupune clătiri suplimentare pentru hainele bebelușilor, astfel că cei mici nu vor suferi de alergii cutanate, provocate de resturile de detergenți.

samsung ww60j3283lw cuva

Mașina de spălat Samsung WW60J3283LW este prevăzută cu funcții speciale de curățare rapidă a hainelor, program de prespălare, program înmuiere și funcție specială de curățare a hainelor sport.

Tamburul acestui model are o formă specială, este rotunjit astfel încât stofele fine sunt curățate excepțional, fără a suferii deteriorări. Marginile finisate în formă de diamant asigură spălare excepțională fără că hainele să fie prinse sau sfâșiate în timpul procesului.

O altă caracteristică specială a acestei mașini este funcția de stabilizare a tensiunii, care protejază împotrivă fluctuațiilor sau a căderilor de tensiune. Tehnologia înaltă ce poartă marca Samsung ajută la prelungirea vieții mașinii de spălat.

Foarte apreciat la acest dispozitiv performant este și sistemul de siguranță împotrivă copiilor. Odată accesat butonul de siguranță, programele nu pot fi modificate și cuvă nu poate fi deschisă. Deci mașină de spălat poate fi utilizată în deplină siguranță în familiile cu copii mici.

 

Caracteristici generale – consum de energie, apă, detergent, nivel zgomot

Dimensiunile mașinii de spălat rufe WW60J3283LW produsă de Samsung sunt impresionante. Poate fi montată cu ușurință pentru că are doar 80 cm înălțime, 60 cm lățime și 40 cm adâncime. Poate fi tranportata cu ușurință pentru că are numai 54 de kilograme.

Mașină de spălat rufe Samsung WW60J3283LW este încadrată în clasă A++ de eficiență energetică, deci utilizarea acesteia nu afectează factura de energie, conform producătorului în timpul unui ciclu standard de spălare  se consumă doar 0.83 kw.

Consumul anual de apă estimat de producător este de doar 7300 l pe an, deci mai puțin de 610 l pe luna.  Cu acest dispozitiv hainele sunt spălate rapid și ușor fără consum mare de detergent. Asigură același randament fie ca sunt utilizați detergenții în formă solidă, fie că sunt utilizați detergenți în formă lichidă.

Mașină de spălat rufe poate fi utilizată la orice oră pentru că este extrem de silențioasă. Nivelul maxim de zgomot în timpul centrifugării este de 76 decibeli și în timpul spălării este de doar 61 decibeli.

Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled